Derfor bør du købe firmajulegaver til dine ansatte

18. december 2020

Forkæl dine medarbejdere med firmajulegaver

Siden barnsben har gaver altid fyldt noget helt specielt i vores liv. Specielt julegaverne er mindeværdige, når julestemningen rigtigt er sparket i gang, og familien mødes og hygger sig ud i den lange nat. Og din arbejdsplads er jo lidt ligesom en familie: I ses ofte, I spiser sammen, I hygger sammen, og I arbejder sammen. Så hvorfor ikke også behandle dem som en familie? Firmajulegaver er altså det perfekte valg for at få en god stemning på arbejdspladsen! Vi bliver alle glade, når vi får gaver, og føler os rigtigt værdsatte. Dine medarbejdere fortjener altså en lille overraskelse en gang imellem - og hvornår kunne passe bedre end til julen?

 

Hvad kan du give dine medarbejdere som julegave?

Der er altid rigtigt meget at vælge imellem, når du skal give en gave, men en firmajulegave behøver ikke være så kompliceret. De helt klassiske gaver er b.la.:

  • Chokolade! En chokoladeæske er en klassiker, som altid bringer et smil på læben.
  • En dejlig vin er også en lækker julefirmagave, som pisker julestemningen rigtigt i gang
  • Elektronik fylder jo også en hel del i vores hverdag, og der er masser af produkter at vælge imellem: en kaffemaskine, diverse værktøjer - you name it!
  • Gavekurve er også et lækkert valg, der har en rigtig charme om sig, som medarbejderne vil elske!
  • Og hvis du ikke selv vil udpege én specifik gave, så kan du altid lade medarbejderne vælge selv iblandt et større udvalg!

 

Hvor går firmajulegaveloftet til?

For at undgå beskatning på firmajulegaverne skal du huske, at julegaveloftet ligger på 800 kr. Gives der dog ikke andre gaver i løbet af året, så hæves beløbet til 1100 kr. Alt i alt er 1100 kr. altså loftet for gaverne, der må gives på arbejdet - ellers beskattes I. Heldigvis er der masser af kvalitetsrige produkter at vælge imellem, som ligger til en fair pris. Så skab en god stemning på arbejdspladsen med glade kolleger og forkæl dine medarbejdere med firmajulegaver!