11. november 2020

Hvilken campingvogn skal du vælge?

Hvis du er ny i campinglivet, kan det være svært at finde rundt i de mange muligheder, der er på markedet for campingvogne. Et af de spørgsmål du ofte vil stille dig selv som kommende campist, er, om du skal vælge en ny eller brugt campingvogn?

Der er mange faktorer, der skal tages hensyn til, når du skal træffe din beslutning i forhold til, om du skal købe en ny eller brugt campingvogn. Hvis du tidligere har været vant til at tage på luksuriøse ferier i lækre omgivelser, kan det, hvis du ønsker et familiært miljø, være fordelagtigt at vælge en ny campingvogn, der har alt det nye udstyr sandsynligvis den komfort, du tidligere har erfaring med.

 

Find den rette campingvogn

Hvis du ønsker et mærke af campingvogn, der har stor erfaring og fokus på innovativitet, er Adria et glimrende alternativ for dig. Mærket har produceret campingvogne i mere end 50 år og har vundet priser for deres design, kvalitet og innovative campingvogne. Alle campingvognene er bygget med et haglsikkert glasfibertag, hvilket giver den bedste holdbarhed. Derudover er campingvognene også indrettet således, at du har så mange funktioner som muligt ud fra den plads, der er i campingvognen.

 

Af det nedenstående kan du se de forskellige muligheder, som Adria producerer:

  • Adria Alpina
  • Adria Adora
  • Adria Altea
  • Adria Action
  • Adria Aviva

Disse ovenstående modeller byder alle på noget forskelligt. Eksempelvis har adora-modellen ovenlysvindue, hvilket giver dig mulighed for at kigge på stjerne om natten, hvor Adria Action er velegnet til mindre biler og kan fås i flere forskellige farver.

 

Kontakt

Designet af Adrias campingvogne er også en af de faktorer, der i høj grad kendetegner Adrias modeller. De er alle designet med den viden om, at alle detaljer har stor betydning – både i forhold til robusthed og kvalitet, hvorfor Adria har benyttet materialer såsom polyethan, polyester og stærke træprofiler.

Hvis du vil vide mere om Adrias campingvogne, kan du kontakte Kronjyllands Camping & Marine Center eller tage et kig forbi deres store campingcenter.