Nyd den danske sommer på en hyggelig campingplads

27. maj 2021

Utallige aktivitetsmuligheder for både store og små

Det er en lækker sommer, solen skinner og vinden er en afslappende og rolig brise, der køler huden en smule ned i det varme vejr. At tage på en hyggelig familietur på campingplads er den perfekte måde at nyde vejret på hjemme i Danmark! Rosenvold Strand Camping nær Juelsminde er et fantastisk valg for at få et afbræk fra hverdagen og bare nyde en omgang camping med hele familien. Her er der aktiviteter for både store og små og skøn natur, der med garanti bliver en afslappende familietur, som I længe husker.

 

Nyd ferien tæt på vand og natur

Campingpladsen har sin unikke beliggenhed nær Juelsminde, som blot er nogle få minutter væk i bil. Derudover ligger campingplads tæt på vandet og Vejlefjord, så der er en masse muligheder for at have unikke oplevelse både på campingpladsen og omegn! På campingpladsen finder du et hav af faciliteter: alt fra volleyballbaner til legeområder, petanquebaner, bordtennisborde, klappegeder, minigolf, klatrevægge, svævebaner og meget mere. Der er altså rigt med muligheder for både store og små, og med campingpladsens unikke beliggenhed nær Juelsminde, Vejlefjord, og omringet af smuk natur og vand, så er det den perfekte campingplads for familien i den varme sommer!

 

Ferie i Danmark er ligeså skønt

Ofte har folk en træng til at tage på ferie i udlandet, men som familie kan I ligeså vel have samme skønne ferieoplevelse herhjemme i Danmark, og så også nyde af fordelene af det! Campingpladsen er lokal, så det er en masse penge og tid I sparer på f.eks. kørerturer, flyveture o.l. Der er heller ikke noget sprogbarriere på en lokal ferie herhjemme, og omringet af skøn natur, hav og en masse underholdningsmuligheder, så bliver ferien altså ligeså god og fantastisk, som den kunne have været et hvert andet sted! Rosenvold Strand Camping er altså en oplagt mulighed i den skønne danske sommer for at slappe af, hygge og nyde en campingferie med sin familie. Ude godt, men hjemme bedst!