Inspiration til glas skydedøre

25. juni 2020

Dette indlæg er sponsoreret. 

Få mere ud af rummet med glas skydedøre

Indretningen betyder rigtig meget for boligens indtryk, og her kan du med fordel overveje, om glas skydedøre kan være noget for dig. Med en glas skydedør kan du både optimere pladsbrugen og lukke en masse lys ind i rummet. Nyd godt af at invitere det naturlige sollys ind i din bolig ved at separere rummene med en dør, der hverken optager plads eller lukker af for lyset.

Hvis du får tilpasset en skydedør efter de mål, dørkarmen har, kan du udnytte pladsen optimalt. På den måde kan du skabe et bedre og naturligt lys med glas skydedøre.

 

Følelsen af et større rum

På samme måde som gardiner, møbler og vægfarver spiller ind på følelsen af, hvor stort et rum er, spiller døren også en afgørende rolle. Du kan nemt og hurtigt få en fornemmelse af et større rum, hvis døren ikke optager unødig plads og lukker lyset ind i rummet. Glas skydedøre er også meget populære i udestuer – med god grund. Dørene åbner rummet op frem for at lukke det af.

Der er mange muligheder for at få en skydedør, der passer ind i boligens stil. Vælg f.eks. en glasskydedør uden rammer for et mere rent og eksklusivt udtryk. Du kan også vælge en sort ramme for at videreføre en New York-stil eller vælg en hvid ramme for et mere klassisk design. Du kan også med fordel rådgive dig med designere, hvis du har brug for inspiration eller rådgivning til, hvilken skydedørsløsning der vil passe bedst til din bolig.

 

Skydedøre af høj kvalitet

Hos LokalFirmanyt.dk er vi vilde med glas skydedøre – både i erhvervssammenhænge og til din private bolig. Der kan være rigtig stor forskel på kvaliteten af de forskellige døre. Vær derfor sikker på, at du vælger en dør af høj kvalitet, når du skal se dig om efter nye døre.

Glas kan være et skrøbeligt materiale, hvis man vælger den forkerte kvalitet. Desuden sikrer kvaliteten en højere sikkerhed, når dørene monteres korrekt. Ellers er det bare at slå sig løs i de mange fine glas skydedøre på markedet!