Booking af eksterne mødelokaler

2. december 2020

Brug for et mødelokale?

Hvis du står i den situation, at du mangler et mødelokale, skal du ikke fortvivle – Aarhussalen tilbyder nemlig mødelokaler i hjertet af Aarhus. Uanset om du mangler et normalt mødelokale, eller der er tale om et konferencelokale, er dette intet problem, da Aarhussalen både har begge former for lokale til rådighed for dig, hvorved du kan afholde dit næste møde i et mødelokale i Aarhus.

 

Hvad er fordelene ved at vælge et eksternt mødelokale?

Rummene er lyse og har et behageligt indeklima med ventilationsanlæg. Derudover stilles der AV-udstyr til rådighed såsom projektorer, et fremragende lydanlæg og Wi-Fi. Hvis mødet inkluderer deltagere, der enten er gangbesværet eller handicappet, findes der en elevator i bygningen, hvorved alle har mulighed for at deltage. 

 

Hvis du vælger Aarhussalen i forbindelse med dit møde, har du mulighed for at vælge en pakke, hvori du får forplejning, hvilket indebærer mad, der bliver anrettet i Aarhussalens køkken. Virksomheden ved, at de mest vellykkede konferencer er dem, hvor alle de forskellige komponenter spiller sammen, og hvor ingen detalje bliver overset. Dette sikres bl.a. ved, at du kun har kontakt til en person fra Aarhussalen, som er med under hele processen og vil få det hele til at gå op i en højere enhed.

 

Har du brug for meget plads?

Om end der er tale om et mindre møde, hvor I er få deltagere, eller der er tale om et stort møde med op til 400 deltagere, har Aarhussales, hvad I har brug for. Hvis der er tale om et større møde, har Aarhussalen altså konferencelokaler, der egner sig til 400 mennesker, hvorfor I ved at vælge Aarhussalen til jeres konference ikke går på kompromis med plads.