8. marts 2023

Lej en container til haveaffaldet på den store havedag

Når foråret og sommeren står for døren, er det for mange husejere lig med store havedag. Der skal fjernes ukrudt, slås græs, havens bevoksning skal plejes og passes, og der skal formentlig også klippes hæk på et tidspunkt. Der er mange, der finder stor ro og glæde ved at passe deres have, mens andre ikke ligefrem ser frem til det. Langt de fleste er dog enige om, at det er turene frem og tilbage til genbrugspladsen, der er den mest irriterende del af processen. Derfor vil vi i dette indlæg slå et slag for, at du til dette års havedag husker at leje en container til dit haveaffald – på den måde kan du samle alt dit affald ét sted og kan bortskaffe det hele på én tur.

 

Containere gør havearbejdet nemmere og sjovere    

Hvis du er en af dem, der godt kan lide at udføre havearbejde, eller du blot ønsker virkelig at gøre din have til noget specielt denne sæson, er en container en nødvendighed. Når du lejer en container til haveaffald, får du en større frihed til at arbejde mere effektivt og gå mere i dybden med dit havearbejde. Du vil slippe for at skulle køre til genbrugspladsen flere gange i løbet af dagen og i stedet koncentrere dig om at rydde ordentligt op i blomsterbedet og måske endda klargøre en ny køkkenhave. Det er muligt at leje en container til haveaffald i alle byer, hvor du både kan få den leveret og afhentet, når du er færdig med den. Det bliver altså ikke mere nemmere at holde store havedag.

 

Gør haven mere spændende

Når du er færdig med at fjerne ukrudt og slå græs, kan du med fordel tænke på, hvordan du gøre haven mere spændende. Det kunne være ved at lave en lille bålplads eller lave et krydderurtebed, som du kan plukke fra i løbet af sæsonen. Det kan også være, at I skal købe nogle møbler eller en lille bænk, så I vil komme til at bruge mere tid i haven i løbet af sæsonerne.