3 fejl mange begår ved fugning. Lær fuge-problemerne

14. januar 2021

Hvis du skal fuge for første gang, er det værd at være opmærksom på en række punkter, der sikrer, at du ikke laver fejl. Af det nedenstående vil 3 punkter fremgå, som er typiske fejl i relation til fugningen.

 

  1. Du glemmer fugebagstop: Hvis du vil lukke en sprække med fuge, er det vigtigt, at du husker fugebagstop. Uden den grå strimmel er sandsynligheden for, at din fuge kommer til at holde minimal. Fugeprocessen fungerer således, at fugemassen kun klistrer, idet den kommer ud af patronen, hvorefter den stivner, og bliver som en elastik. Af denne grund kan der herved være problemer med fugemassen, hvis ikke den sidder fast mere end to steder.
  2. Du vælger den forkerte type fuge: Du skal være meget opmærksom på, om den fuge, du anskaffer dig, er til indendørs eller udendørs brug. Der kan være stor forskel på fugemasse, hvorfor det er essentielt, at du læser omhyggeligt på deklarationen.
  3. Du fylder ikke fugen op: Når du kommer fugemassen i din fuge, er det vigtigt, at du sikrer dig, at fugen fyldes helt op. Dette gøres ved, at du flytter fugepistolen fremad i takt med, at fugemassen presses op ad fugen lige bagved spidsen. Det er vigtigt, at fugemassen dækker siderne i fugen helt.

 

Hvorfor skal du få hjælp af et professionelt fugefirma?

 Som du nok kunne læse af det ovenstående, at der alligevel en række faktorer, du skal være opmærksom på, når du fuger og ønsker et godt resultat. Ved at henvende dig til en professionel sparer du også tiden, som du i stedet for kan bruge på noget, du holder af. Derudover kan det også være den billigste løsning set i forhold til, at det kan blive dyrt i sidste ende, hvis du skal købe materialer flere gange pga. en eventuel fejl. Du kan herved undgå fejl i din fugning ved at kontakte et fugefirma i Horsens.

 

Hvilke opgaver tilbyder Jysk Fugeentreprise? 

Jysk Fugeentreprise har kompetencer, når det kommer til alle opgaver inden for fugning. Af det nedenstående kan du læse om nogle af de opgaver, som de typisk foretager:

  • Nye fuger i køkkenet: For at sikre, at din køkkenhåndvask og bordplade kan afsky vand, kan der lægges en fin tynd blød silikonefuge. Hvis ikke du får foretaget en såkaldt forsegling, kan dette medføre, at der trænger vand ind i dine køkkenskabe. Typisk lægges silikonefugen allerede inden, at køkkenvasken spændes fast. Derudover er en årsag til at få det foretaget også, at det skaber en pæn helhed til dit køkken.
  • Expanderende fugebånd: Det ekspanderede fugebånd er et komprimeret tætningsbånd, der udvider sig, hvilket giver en stærk tætning og elastisk fuge. Dette finder typisk anvendelse til døre, vinduer og mellem bygningselementer både inden- og udendørs.