Vælg en lokal tagrenderenser

21. december 2021

Find tagrenderenser i Nordjylland

At rense tagrender er sjældent øverst på listen over opgaver, man som husejer gerne vil lave. Derfor kan du nemt og billigt få Jysk Tagrenderens til at komme og rense dine tagrender for dig.

 

Hvorfor skal du rense tagrender?

Det er vigtigt, at du renser din tagrender en gang i mellem, da regnvandet, der løber af taget, har brug for at kunne løbe væk fra muren, så der ikke dannes fugtskader i murværket eller soklen.

Du forlænger også tagrendernes levetid ved at være god til at rense dem. Så holder de længere, og du sparer penge.

 

Hvornår skal du rense tagrender?

Som tommelfingerregel siger man, at tagrender skal renses ca. Hvert halve år. Du skal dog være særligt opmærksom, hvis du har mos på taget, det kan nemlig stoppe renderne, så vandet samler sig. I stedet bør du tjekke tagrenderne en gang i måneden, så du er sikker på, at der ikke er en prop. Hvis du har mange høje træer, bør du også tjekker tagrenderne lidt oftere, især om efteråret, hvor bladene falder af træerne.

 

Professionel tagrenser i Nordjylland

Hvis du ikke gider at bøvle med at rense dine tagrender, kan du i stedet få de professionelle til det. Jysk Tagrenderens er din lokale tagrenderenser i Nordjylland og beskæftiger sig udelukkende med at rense tagrender. De er derfor det oplagte valg til dig i Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring eller Aalborg, der ønsker at passe på dine tagrender. Og hvis du skal have repareret dine tagrender, kan du se her, hvordan du finder en god blikkenslager