Find den rette teltudlejning til dit arrangement

19. marts 2021

Der er en del lovgivning at kende til ift. opsætning af telte – og d. 1. januar 2015 kom der kun mere. Nu handler det om at holde tungen lige i munden: Det gælder for opsætning af telte, at...

  • Teltkonstruktioner på over 50 m2 skal certificeres for at undgå byggesagsbehandling ved hver opsætning. Hvis disse anvendes af højst 150 personer, kræver det ikke en brandmæssig godkendelse.
  • Hvis afstanden imellem to forsamlingstelte er mindre end 5 meter, anses de to telte som værende et stort forsamlingstelt.
  • Sikkerheden skal være på plads: teltet skal placeres minimum 10 meter fra brandfare, flugt-/gangarealer skal være frie for inventar, og flugtudgange skal tydeliggøres.

Teltudlejning til arrangementer i forskellige former og størrelser

Der er rigeligt med muligheder for teltudlejning til private og erhverv derude. Her kan man få telte til alle former for arrangementer, i forskellige størrelser og til forskellige formål. De samme firmaer der udlejer teltene, udlejer ofte også service dertil.

Der er også gode muligheder for leje af telt til erhvervspraksis, som f.eks. til messer og udstillinger. Uanset hvad gør et festtelt eller et forsamlingstelt, at man kan holde sit arrangement uanset vind og vejr – og at arrangementet får en helt særlig stemning.

Nordjysk Teltudlejning med 20 års erfaring

Med Gorm’s Telte- og Serviceudlejning får du et erfarent og serviceminded firma, med 20 års erfaring inden for udlejning af telte i Nordjylland. De tilbyder telte og service til alle mulige slags arrangementer, lige fra de helt små fester til de helt store arrangementer, og sørger for en skræddersyet løsning til dig.

De har også et udvalg af ekstra serviceløsninger som gulve, service, borde – og endda en ægte klassiker i form af slush-ice maskiner. Alt hvad du skal bruge til dit arrangement, finder du hos Gorm’s Telte- og Serviceudlejning.