Sådan får I den bedste ud af begravelsen

22. april 2020

Dette indlæg er sponsoreret.

Planlæg begravelsen og det sidste farvel

Når det handler om at sige farvel til sine kære, spiller begravelsen en stor rolle. Det er ofte her, de fleste får sagt et endeligt farvel. Det er meget vigtigt, når man sørger, at man får rum og tid til at sige farvel på den bedst mulige måde.

Derfor er det også vigtigt, at man får planlagt begravelsen – selvom det kan være en meget svær og uoverskuelig opgave at skulle igennem. Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan I bedst kommer igennem planlæggelsen af begravelsen. Så får I forhåbentligt et bedre indblik i, hvad I skal tage stilling til.

 

Kontakt en bedemand

Bedemanden holder overblikket over begravelsen. Hans opgave er at gøre jer opmærksom på de ting, I skal tage stilling til. På samme tid fungerer bedemanden som den, der giver jer plads til sorgen. Når man har mistet, er det urimeligt svært at have overskud til noget. Og her er bedemanden klar til at hjælpe. Få hjælp til begravelsen af en bedemand og kom bedre igennem planlægningen.

I kan med fordel kontakte bedemanden hurtigst muligt. Bedemænd er specialiseret inden for sorg og tab, så der er rigtig god hjælp at hente her, når man sørger.

 

Selve udførelsen af begravelsen

Bedemanden giver jer råd til, hvordan I bedst kommer igennem begravelsen. Han gør opmærksom på, hvilke valg I skal tage på vegne af afdøde. Her drejer det sig bl.a. om de ønsker, som den afdøde kan have udtryk i forhold til begravelsen eller bisættelsen.

Valg af salmer, begravelsesceremonien og kisteudsmykning er blot nogle af de valg, som I skal træffe. Her står bedemanden klar til at hjælpe med at bevare overblikket.

Gør begravelsesplanlægningen mere overskuelig med en bedemand. Det kan vi i hvert fald varmt anbefale.