Kontakt en professionel maler til maling i industrien

8. april 2021

Hvis du er ejer af et skib, kender du med stor sandsynlighed til al vedligeholdelsesarbejdet, der hører med til at eje et skib. En af de mere tidskrævende opgaver, der er forbundet med skibe, er maling af skibet.

 

Hvordan foregår maling af skibet?

Det første, der skal gøres, inden malingen af skibet påbegyndes, er at få skibet rengjort og sandblæst. Dette skal ideelt set gøres ved brug af højtryksrenser samt mekanisk udstyr.

Vær opmærksom på temperaturen:

Når du skal i gang med maling af dit skib, kan det være fristende at gå i gang med opgaven i det tidlige forår. Du skal være opmærksom på, at hvis temperaturen er under 5 grader, giver det en betydelig længere tørretid for bundmalingen. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at nogle produkter såsom epoxygrundere skal have en minimumstemperatur, hvis hærdeprocessen skal kunne fungere optimalt.

 

Pas på direkte sollys:

Derudover bør du ikke male i direkte sollys, da solens varme kan risikere at tørre det yderste lag maling. Solen medfører også, at det kan være sværere at se, hvilke overflader du lige har malet, hvor det er ideelt at vente med at male, indtil der er skygge på overfladen.

 

Omrøringsfejl:

Maling bør hyppigt omrøres, især bundmaling, når der males. De aktive virkestoffer i bundmaling har en høj egenvægt og synker derfor ned i bundet af emballagen. Af denne grund er det vigtigt at røre malingen grundigt igennem, inden malingen påbegyndes, hvilket sikrer, at de aktive stoffer bliver fordelt jævnt i malingen og dermed på skroget. For at sikre dette kan du bede forhandleren om at benytte en rystemaskine, såfremt de har en i butikken.

 

Valg af forkerte rengøringsmidler:

En hyppig fejl, der ofte ses hos bådejere, er, at de leder efter rengøringsmidler i køkkenskabet. Dette er en fejl, eftersom det ikke nødvendigvis ikke vil skabe det bedste resultat ved polering, eftersom de indeholder fedt og olie i overfladen. Det er derimod fordelagtigt at anvende rengøringsmidler, der er specialudviklet til at fjerne salt og maritim forurening fra båden, hvilket sikrer et godt grundlag for den efterfølgende polering.

 

Anvendelse af poleringsmaskiner:

Mange tror, at poleringsmaskiner kun skal bruges til voks. Dog kan poleringsmaskinen bruges til rensning af overfladen sammen med en egnet pad for at fjerne oksidering og genoprette glansen på overfladen.

 

Maling af industri

 

Uanset hvilket erhverv man har, så skal produkter/facader males i ny og næ, og hvis du ønsker dette gjort af en professionel, dygtig maler, der har speciale i disse opgaver, vil dette uden tvivl give det bedste resultat.