Hvad er forskellen på en wiretalje og en elektrisk wiretalje?

14. oktober 2021

En wiretalje kan benyttes i en lang række sammenhænge, og det skal understreges, at den både kan bruges i det private såvel som det offentlige, når der er behov for at løfte store genstande.

Hvad er forskellen på en wiretalje og en elektrisk wiretalje?

En wiretalje er en enhed, der kan løfte og flytte tunge genstande ved brug af en wire eller kabel, der er koblet til en remskive i bevægelse. Til enden af kablet er der fasthjort en krog, der benyttes til at tumle på et element, der skal løftes. Remskiven er fastgjort til en motor, der drives ved hjælp af en håndbetjening. Wiretaljen er i stand til at flytte objekter ved at dreje remskiven, der afslutter kablet.

En elektrisk wiretalje har det formål at løfte store genstande eller stykker af udstyr. En elektrisk wiretalje er typisk monteret overhead og kan både være stationær eller være i stand til at rejse frem og tilbage på en skinne. Helt generelt fremstilles taljer til at have forskellige løftekapaciteter, så du kan finde lige den talje, der har den rette kapacitet til dit projekt. Kapaciteten varierer mellem 0,5 til 41 tons.

En fuldt elektrisk wiretalje kan monteres i en stationær position på en overhead stråle, men nogle har også rillede hjul, hvilket gør det muligt for brugerne at betjene den mere end et sted.

Find den wiretalje, du har brug for i Aalborg

Hvis du er på udkig efter den rigtige kædetalje til dit projekt, kan du kontakte AB Kransystem på telefon 70 22 33 01, og så vil virksomhedens dygtige og professionelle personale rådgive, vejlede og besvare alle dine spørgsmål, så du ender med den helt rigtige løsning lige til din opgave. Se udvalget af wiretaljer i Aalborg, hvor du finder taljer til alle slags løft.