7 fede boligblogs

18. marts 2020

Skrevet af Camilla Struck

Hvis du elsker at følge med i boligblogs, som giver inspiration til hjemmet og indretningen heraf – så er her samlet en række fede blogs, som er værd at tjekke ud. Der er mange forskellige blogs til enhver stil, uanset om du prioriterer et retro, minimalistisk eller børnevenligt design højest.

 

Indretning med DIY

Hvis du er den kreative type, som godt kan lide at lave ting selv, så er der masser af DIY-blogs at følge.

 

Senoma Seven

Ønsker du en indretning præget af DIY, som samtidigt tager højde for børnene, bør du følge Mille Emilies blog Sonoma Seven. Bloggen emmer af en afslappet boligindretning med lette gør-det-selv-projekter, som er lige til at gå i gang med selv.

 

Lise og Michael

Hvis du er vildt med retrostilen, så kan du med fordel følge parret Lise og Michaels blog. Parret kalder dem selv for genbrugsfreaks, og de kommer med mange tips om, hvor du kan finde genbrugsguld. De viser på bloggen, hvordan diverse DIY-projekter sammen med retrofund skaber et fedt og rustikt udtryk.

 

Designsponge

DIY-bloggen Designsponge er den ultimative udenlandske blog, der giver dig boliginspiration fra overalt i verden. Det bedste ved bloggen er, at der er et hav af DIY-projekter – så derfor er der med garanti inspiration til et nyt projekt at finde.

 

Nordiskinspirerede og minimalistiske blogs

Den populære stil i de danske hjem er typisk enten et nordisk og minimalistisk design – og der er masser af fede blogs, der kører disse stile.

 

Cocolapinedesign

Cocolapinedesign er en blog ejet af en belgisk designer, Sarah, som har en meget simpel – dog meget smuk – indretningsstil. Er du til rene linjer og en enkel boligindretning, er der masser af inspiration at hente på bloggen.

 

Homesick

På boligbloggen Homesick er værd at følge, da der ligger utroligt mange gode løsninger i forbindelse med indretning af både små som store boliger. Det kan være svært at få plads til det hele i små lejligheder, men det kan være ligeså svært at udfylde et stort rum på en god måde. På Homesick er der mange gode eksempler på boligindretning, der flot matcher boligens størrelse.

 

Maskuline og feminine indretninger

Vil du gerne præge din indretning med en maskulin eller feminin indretning? Så er der masser af hjælp at hente.

 

Kreapernille

Denne blog går ikke ned på blomster, lyserøde nuancer eller pynteting – men formår stadig at skabe en varm samt stilren feminin boligindretning. Bloggen er værd at følge, fordi Kreapernille skaber en rød tråd i indretningen og kommer med gode tips til, hvordan man kan gøre det samme.

 

Bungalow5

Bungalow5 er den perfekte guide til at skabe et hjem, som virkelig udtrykker det maskuline køn. Gode boligblogs med en maskulin boligindretning er et sjældent syn – og derfor bloggen er virkelig anbefalelsesværdig.

 

De mange boligblog har meget forskellige indretningsstile, så derfor er en ting sikkert: Du kan 100 % finde en, der passer til din indretning. Gå ind og følg dem, så du kan få en masse boliginspiration.