Har du mistet dine bilnøgler?

15. februar 2021

Bilen og dermed bilnøglerne er noget, som de fleste af os bruger hver dag, og derfor er det særdeles irriterende, hvis du pludselig står og har mistet dine bilnøgler. Men frygt ikke, du kan nemt få lavet et par nye nøgler, og hvis du ikke har mistet dine bilnøgler sammen med eksempelvis sygesikringsbevis, kørekort eller andet, der kan identificere dig som person og dermed bruges til at finde frem til din bil, så behøver du ikke foretaget dig andet end at få lavet et par bilnøgler hurtigst muligt.

 

Hav altid en ekstra bilnøgle liggende et sikkert sted

Det anbefales altid, at du har en ekstra bilnøgle til at ligge et sikkert sted, så du blot kan få kopiret den, når uheldet er ude, og du har tabt den bilnøgle, du ellers bruger til hverdag. Hvis ikke du har en ekstra bilnøgle liggende som låsemeden kan kopirere, er det ikke nær så lige til at få fat i en ny bilnøgle til din bil. Derfor skal du altid hurtigst muligt få ekstranøglen kopiret, og ikke bare begynde at bruge den, da det altså bliver en dyr fornøjelse, hvis du skulle være så uheldig også at smide den nøgle væk.

 

Få en ny tændingsnøgle til bil eller MC

Når du har mistet dine bilnøgler, er der mange forskellige låsesmede og lignende, der tilbyder låseservice og dermed kan hjælpe dig med hurtigt at få lavet en ny nøgle til din bil. Nordjysk Låseteknik A/S beliggende i Aalborg i Nordjylland står altid klar til at hjælpe dig, og de kan hurtigt og effektivt få lavet en kopi og dermed en ekstra bilnøgle til dig. De kan fremstille alle typer af autonøgler både med og uden startspærre, så uanset om du har en klassisk bil, en MC eller noget helt tredje, står de klar til at hjælpe dig med at få en ny tændingsnøgle, så du igen kan være kørende.