17. september 2020

Spar penge, køb maskiner brugt 

I dag startes der nye virksomheder på daglig basis. Faktisk blev der i 2018 stiftet 99 virksomheder hver eneste dag, hvilket er rekordår i Danmark. Årsagen skyldes bl.a. muligheden for at oprette det såkaldte IVS-selskab, der kræver en opstartskapital på kun 1kr. Den lave opstartskapital er dog også skyld i, at vi oplever, at mange af disse virksomheder må vælge at dreje nøglen om kort tid efter. En af årsagerne er det manglende overblik, når der købes inventar til virksomheden.

 

Fokuspunkter for dit nye varelager

Inventar til en ny virksomhed kan, alt efter virksomhedens branche, være en utrolig stor udgift. Driver, eller ønsker du at starte en virksomhed, hvor et varelager er et krav, bør du være grundig i din research før investeringerne laves.

Nogle store fokuspunkter i forhold til varelaget består ofte af:

  • Pakning
  • Emballage
  • Opbevaring

Disse kategorier bør der lægges et stort fokus på, da der kan være en stor besparelse at hente. I dag findes der mange kreative og billige løsninger på internettet til netop dette.

 

Gaffeltrucks og palleløftere

Etablerer du et varelager, hvor større inventar, såsom palleløftere og gaffeltrucks, til transportering af tunge varer er en nødvendighed, så findes der ikke kreative løsninger til besparelse. Der kan dog stadig være enorme prisforskelle at finde, hvis du laver dit forarbejde rigtigt. Gaffeltrucks og palleløftere er nemlig utrolig dyrere, men er et must for dig med tunge varer og inventar. Derfor kan du med stor fordel undersøge brugte maskiner, da du her kan opnå et væsentligt mindre tab af din kapital. Forskellen mellem køb af nyt og brugt, gør nemlig en forskel for dig som nyetableret virksomhed, da både prisforskellen er stor og tabsværdien lille. Doosan Gaffeltruck har et udvalg af brugte gaffeltrucks og palleløftere til dig, der ser en værdi i den lavere pris, ligeså vel som den mindre risiko i værditab, hvis nu inventaret skal sælges igen.