Derfor skal du tage zoneterapeut uddannelsen

16. december 2021

Lær om zoneterapeut uddannelsen

Vil du have en uddannelse, som ruster dig til hjælpe andre? Så er zoneterapeut uddannelsen måske noget for dig.

 

Hvad er zoneterapi

Zoneterapi er en alternativ behandlingsform, hvor fødder og hænder udsættes for et masserende tryk. Behandlingen bygger på en teori om, at punkterne på hænderne og fødderne er forbundet med forskellige zoner rundt i kroppen. Man kan altså kurere alskens gener og lidelser ved blot at bearbejde de tilsvarende punkter.

 

Hvad kan man forvente at lære om på zoneterapeut uddannelsen?

Som mulig studerende er du sikkert interesseret i at vide, hvilke forventninger skal du have om undervisningen på zoneterapeut uddannelsen. Uddannelsen tager 2 år og består af 450 timers undervisning i alt.

 

Fagområdet har en holistisk tilgang til kroppen og sindet, og derfor vil du modtage en bred vifte af fag på uddannelsen. Du vil naturligvis blive oplært i zoneterapiens 5 elementlære og meridianlære, men du vil også blive klogere på det praktiske i forbindelse med at drive en klinik – herunder journalføring og supervision. Derudover står fag som psykologi, kostlære og markedsføring også på undervisningsplanen.

 

Det er desuden et krav, at du har foretaget mindst 50 timers behandling i løbet af din skoletid, så du er sikret et godt håndelag, når du er færdiguddannet.

 

Hvilke reaktioner kan opleves efter behandlingen?

Det er ingen garanti, at man føler nogle mærkbare reaktioner umiddelbart efter en behandling med zoneterapi, men man kan opleve følgende:

 

  • Afslappethed, træthed og dyb søvn
  • Øget tarmfunktion
  • Opblusning af gamle symptomer
  • Let feber
  • Humørsvingninger