Billige brugte biler i Nordjylland

30. november 2021

Bilforhandler og autoværksted i Aalborg

Guldborg Biler er din lokale bilforhandler i Nordjylland med butik i Vestbjerg, som tiltrækker en stor kundebase fra Aalborg, Brønderslev, Nørresundby, Tylstrup og Aabybro. Vi sælger brugte biler, som kun er få år gamle, som vi nyservicerer og klargør til salg. Som autoværksted står vi også altid klar til at servicere og reparere din personbil eller varevogn, hvis der er nogen problemer eller du blot skal have et serviceeftersyn. Virksomheden drives af Kai Guldborg, som er udlært mekaniker og har drevet selvstændig virksomhed i 20 år.

 

Brugte biler til konkurrencedygtige priser

Der er mange fordele ved at købe en brugt bil. Og der er endnu større fordele ved at købe en brugt bil, som kun er få år gammel. Hos Guldborg Biler får du nemlig altid en bil, som kun har kørt få antal km., og som bliver serviceret og klargjort til at være så god som ny. Du får altså helt samme køreglæde som med en helt ny bil. Men bare til meget billigere penge. Du får altså en mulighed for at få din drømmebil – eller en bil, som du typisk ikke ville have mulighed for at handle – til meget billigere penge. Og så er den stadig så god som ny. Det er win-win.

 

Guldborg biler hjælper også dig med dæk og fælge

Dæk og fælge er et af vores specialområder. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige dæk og fælge til mange forskellige behov. Vore udvalg er både til personbiler og varevogne. Vi mener, at alle skal have mulighed for at få skiftet dæk og fælge: derfor tilbyde vi vores service til fornuftige priser. Skal du altså have et dækskifte af dygtige mekanikere, der giver din bil et friskt nyt udtryk, eller leder du blot efter billige brugte biler i Nordjylland, så kom forbi vores autoværksted i Vesterbjerg i dag!