Reguvents services og kompetenceområder

11. august 2020

Typer og former for ventilation

Inden for ventilation findes der flere forskellige typer alt efter, hvor ventilationssystemet skal installeres, og hvilke primære formål, det skal tjene. Industriventilation benyttes primært på produktionsvirksomheder for at fjerne gasser, dampe eller anden forurening, der kommer som biprodukt af produktionen, men det har naturligvis også til formål at give god ventilation, der lever op til krav vedrørende indeklima. Ligeledes har komfortventilation til formål at skabe et godt indeklima for medarbejdere eller elever, og dette bruges primært på kontorer eller institutioner, men benyttes også i bl.a. butikker.

 

Vigtigheden af et godt indeklima

Vi bruger enormt meget tid hver dag på vores arbejdsplads og gennem et liv løber det op til mange tusind timer. På et sted, vi bruger så meget tid som på arbejdspladsen, er det naturligvis vigtigt, at vi trives både socialt og rent sundhedsmæssigt. På en arbejdsplads, hvor der kræves høj koncentration og god ydeevne, er det vigtigt med et godt indeklima, der fordrer disse ting.

Med et godt indeklima på arbejdspladsen er du med til at sikre, at dit eget og dine kollegers gode helbred bliver opretholdt. God ventilation er specielt en af de ting, der kan være med til at forbedre et dårligt indeklima. Dårligt indeklima med ”dårlig” luft vil både kunne skabe gener for dine medarbejdere, der kan vise sig som irriterede og røde øjne, støv i luftvejene eller andre former for sygdom.

Frisk, ren og iltholdig luft er derfor nødvendigt for at dine medarbejdere kan tænke de store tanker, hvorfor det er en god investering på lang sigt at få udskiftet dit ventilationssystem. Med en optimering af dine ventilationsløsninger vil du uden tvivl opleve, at dine medarbejdere har færre sygedage, og at de er i stand til at yde en bedre og højere produktivitet.

 

Få bedre indeklima med ventilationsløsninger fra Reguvent

Kontakt et professionelt firma og hør mere om, hvilke ventilationstyper du har mulighed for at få installeret. Hos det østjyske firma Reguvent får du hjælp til at skabe et bedre indeklima for dine medarbejdere. Reguvent tilbyder mange former for ventilation, og med deres hjælp vil du altid være sikker på at få installeret den rette ventilationsløsning, der passer til din virksomheds behov. Reguvent tilbyder udover rådgivning og installering af ventilation naturligvis også serviceeftersyn på det installerede ventilationsanlæg.