3 fordele ved at holde ferien i Danmark

20. august 2021

Mange danskere synes, at det er dejligt at holde ferie i Syditalien, det græske øhav eller på Mallorca. Men faktisk er der også en masse forskellige fantastiske feriedestinationer lige her i Danmark. Skal du holde din ferie i Danmark, er det dog en god ide, at du ikke bare holder hele ferien på hjemmeadressen, hvor du er vant til at have din hverdag. I stedet kan du prøve at holde ægte ferie i Danmark. Tag i sommerhus, på telttur, hotelophold eller camping.

 

Fordele ved at holde campingferie i Danmark

Skal du på ferie i Danmark, er campingferie en helt oplagt mulighed med flere fantastiske fordele, som du kan nyde godt af.

Kom tæt på naturen

En af de store fordele ved at tage på campingferie i Danmark er, at du virkelig får mulighed for at nyde den smukke danske natur. Du kan sejle i kano, cykle, tage på vandreture eller på stranden. Mulighederne er mange. På mange campingpladser er der desuden mulighed for fx at leje kanoer eller få råd til hvilke smukke vandreruter, der er i området.

 

Ferie for hele familien

En anden fordel ved campingferie er, at det er en fleksibel ferieform, som kan opfylde alle behov i familien. Børn kan lege på legeplads, imens du kan ligge i en stol og slappe af med en god bog. Samtidig er der også mulighed for, at I kan dele en masse fælles oplevelser som strandture, kortspil eller lignende.

 

Campingferie er afslapning uden rejsestress

Når feriedestinationen er uden for landets grænser, er der flere ting, der kan være ret stressende. Der er mange ting, du skal huske, og ferien starter med en lang og ofte uoverskuelig køretur. Vælger du ferie i Danmark, vil du altid komme hurtigt frem til destinationen, og skulle du være så uheldig at glemme noget derhjemme, kan det altid lade sig gøre at hente det.

 

Campingferie i Danmark når vejret er dårligt

For mange er den største frygt, at man vælger at holde ferie i Danmark, og så er vejret dårligt, så man føler, at man har spildt sine ferieuger. Oftest er det danske sommervejr dog ganske fornuftigt i de populære ferieuger, men er uheldet ude og vejret dårligt, vil ferie på en campingplads heldigvis byde på mange forskellige aktiviteter, som også sagtens vil kunne egne sig til regnvejrsdage