Støt den lokale slagter og få gode råvarer

14. januar 2021

Hvis du gerne vil være sikker, at du får kød, pålæg og nemme måltidsløsninger med fokus på kvalitet, kan du med fordel købe ind ved et lokalt slagteri. En lokal slagter er ikke et industrielt slagteri, hvor effektivitet overgår kvalitet. Tværtimod, den lokale slagter kan muligvis koste en smule mere end i supermarkedet. Til gengæld kan du være sikker på, at maden er en tand bedre – for hos det lokale slagteri i Videbæk anvender de gode råvarer til deres produkter. Du kan også være sikkerhed vide, hvor og hvordan kødet har haft det, inden det landede i slagterens diske.

 

Kvalitet til højtiderne

Hvis du inviterer/inviteres til komsammen med venner, familie og andre mennesker, du holder nær, er det typisk i forbindelse med en særlig anledning. Og når det er en særlig anledning, må maden også gerne være noget ud over det sædvanlige: julemiddage, påskefrokoster, fødselsdage, eller den helt store grillaften om sommeren. Alle disse anledninger kræver godt kød, som smager af mere. Det vil ikke kun være en lækker mad, men det giver lejligheden lidt ekstra god stemning. Hvis du vil være sikker på den gode stemning, så tag til Slagter Sørensen i Videbæk.

 

Kød, kød og kød – alt sammen kvalitetsstemplet

Slagter Sørensen er gode råvarer – de ved nemlig, hvor pølsen bliver lavet. Deres speciale er lokale gårdbutikker og landmænd, så de kan sikkerhed vide, hvordan dyrene bliver behandlet. De har et stort overblik over rejsen fra jord til bord – og ved mange former for kød. Selvom de primært servicerer lokale kødmagere, er deres ekspertise bred: oksekød, lam, svinekød, and, kylling og meget mere kan du finde hos Sørensen. Så det kan være en god ide at købe ind hos det lokale slagteri. Du får god mad, den rette vejledning og er med til at støtte lokale virksomheder, som giver lidt mere til din hverdag.