Besøg Midtjyllands - måske - hyggeligste frisør

24. august 2023

Leder du efter en ny frisør omkring Aarhus? Så led ikke længere


I Åbyhøj lige udenfor Aarhus ligger der en lille perle af en frisør. Denne perle er Klippestuen, der siden 1986 har budt både mænd, kvinder, andre og familier velkomne i deres hyggelige frisør, hvor du for alvor kan blive forkælet. Her byder frisøren i Åbyhøj gerne på en kop kaffe eller ovenikøbet i glas vin om fredagen, så du kan få et pusterum fra den travle hverdag og glæde dig til en frisøroplevelse ud over det sædvanlige. De benytter sig desuden udelukkende af bæredygtige hårprodukter, hvilket både er af hensyn til miljøet og dig som kunde. I dette indlæg kan du læse mere om, hvad der gør, at Klippestuen kan levere klipninger af særlig høj håndværksmæssig kvalitet.


Midtjyllands – måske – hyggeligste frisør


I 2018 blev det gamle ismejeri på Silkeborgvej nedlagt, og derfor blev Klippestuen genhuset i nabobygningen, der oser af charme og liv. Salonen er nyindrettet med stilrent og moderne interiør, men har samtidig en utrolig varm og hyggelig atmosfære. I frisørsalonen møder du Anette Damgaard og Max Damgaard, der har knap 50 års erfaring med at klippe både damer og mænd. Det er en af grundene til, at du i denne frisør i Åbyhøj får en klipning af særdeles høj
håndværksmæssig kvalitet – det skal lokalerne og produkterne også gerne afspejle. På trods af de sofistikerede klipninger, der tilbyder i denne salon i Åbyhøj, er stemningen let og uhøjtidelig med plads til hygge og velvære.


Det tilbyder Klippestuen

Hos Klippestuen er man velkommen, hvad end man er barn, ung, ældre, kvinde, mand eller noget tredje – med andre ord skal man bare komme, lige som man er. Nyd en helt særlig frisøroplevelse hos Klippestuens frisører i Åbyhøj.