Gulv i 100 % naturligt materiale

14. juni 2023

Dette indlæg er sponsoreret. 

Nem rengøring og vedligeholdelse med et kork gulv

Står du overfor at skulle have lagt nyt gulv? Så kan du med fordel overveje et kork gulv. Når du vælger et kork gulv, får du et solidt naturprodukt, der er lavet af korkegens bark og dermed af 100% naturligt materiale. En af fordelene ved kork gulve er, at det føles varmt, elastisk og lyddæmpende. Du undgår trinstøj, og samtidig kan det ligesom et gulvtæppe virke støjdæmpende og give en rigtig god akustik i rummet. Desuden inviterer det lune gulv til bare tæer, da det føles varmt og rart - uanset om der er gulvvarme eller ej.

 

Kork gulv med affjedring 

Et gulv, der er lavet af 100% naturligt kork, har en blødhed, der tydeligt kan mærkes. En af de mange fordele ved at ligge et korkgulv er derfor også, at der er en vis affjedring i materialet. Hvis du eller andre i familien har problemer med ryggen eller andre led, så det kan være svært at stå op i længere tid ad gangen, så kan det være, at et korkgulv kan afhjælpe en del af smerten med den gode affjedring. Korkgulvet er i hvert fald elastisk, og dermed mindre belastende end et hårdt gulv.

 

Nem rengøring og vedligeholdelse

Udover de mange fordele, som allerede er nævnt, så er et korkgulv også et nemt gulv at vedligeholde. Gulvet kræver ingen særlig vedligeholdelse, hverken før det bliver lagt eller i løbet af gulvets levetid. Du skal blot gøre løbende rent med støvsuger og gulvvask, og så skal gulvet nok klare sig. Det er også meget nemmere at holde fri fra støv end f.eks. et gulvtæppe. Der er altså rigtig mange gode fordele - og du kan nemt få dig et korkgulv og mærke dem selv.

Korkgulv kan ikke ligges på badeværelse eller andre våde rum, men ellers gør de mange gode egenskaber, gulvet har, at det er et godt valg til de fleste andre rum. Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om gulvet og dets mange muligheder, kan du søge professionel hjælp, og dermed få det bedste resultat.