Støt lokalt - også for dit lokale autoværksted

21. april 2021

Støt dit lokale autoværksted i Herning

Støt lokalt” er blevet et mere og mere prominent motto i nutidens Danmark, og det er bestemt ingen overraskelse. Kæder vokser sig større og større, og flere dele af erhverv bliver langsomt opslugt af store virksomheder. Derfor er det vigtigt, at man husker at støtte de lokale virksomhedsdrivende i deres erhverv – og dette gælder bestemt også de lokale autoværksteder, som også er i risiko for at blive offer for de store mekaniker-kæder.

Der er endda mange fordele for dig ved at vælge et lokalt autoværksted i Herning.

 

Personlig service i øjenhøjde hos dit lokale autoværksted

De lokale autoværksteder bringer fordele og personlighedstræk til bordet, som større kæder ikke kan levere i samme omfang. Når du vælger et lokalt autoværksted i Herning, får du en service der er skræddersyet til dig.

Der er bare et vist niveau af personlighed og øjenhøjde, man kun kan finde hos et lokalt autoværksted. Hvis mekanikeren kender dig og ved, hvad du vil have, får du en service der ikke blot er efter bogen – det er en service specielt til dig.

 

Vælg et autoriseret værksted - så er du på den sikre side

At man bør huske at støtte lokalt betyder ikke bare, at man skal vælge hvad som helst i sit lokalområde. Din bil er stadig dyrebar og essentiel for din hverdag, så du bør sørge for at vælge et autoværksted der ved, hvad de laver.

Hvis du kører i bil med fabriksgaranti, er det faktisk helt op til dig, om du vil vælge at køre bilen til et autoriseret eller uautoriseret værksted. Reglen er bare, at bilen skal serviceres efter de gældende regler og bestemmelser lavet af EU - så er den dækket af fabriksgarantien. Du kan derfor frit vælge, hvilket værksted som din bil skal til.