Hvad skal du være opmærksom på ved belægning af fliser?

30. november 2021

Hvis du gerne selv vil give dig i kast med at lægge fliser i dit udeareal, er der nogle få ting, som er gode at være opmærksom på, så du får det flotteste resultat.

 

Hvorfor skal du have ny flisebelægning?

En ny flisebelægning i din have eller på et grønt område kan give arealet helt nyt liv, og gøre det mere attraktivt at benytte, så du kan undgå at gå i mudder og at få beskidte sko. Det kan friske haven op, og skabe mange små hyggelige rum i haven. Det kan være en bålplads, terrasse, grillplads eller andet, som kan gøre områderne mere anvendelige og nemmere tilgængelige. Du kan også skabe små stier i haven, som er sjove for børnene at bruge.

 

Hvilke typer belægning findes der?

Der er mange muligheder, når det kommer til brolægning eller flisebelægninger. Alt efter hvilket materiale du vælger, vil du få et helt bestemt udtryk og enten et helt jævnt udtryk eller et mere organisk udtryk.

Betonfliser er typisk en større flise og benyttes med populært i indkørsler eller andre større områder. De kan fås i mange forskellige farver, og de kan lægges i mange forskellige mønstre og designs. Chaussésten er klassiske granisten, og de kan bruges til stort set alt fra indkørsler, terrasser, stier og meget mere. De fås i flere varianter og kan kombineres på mange måder. Brolægning med brosten er også en mulighed, og den mere hyggelige og rå udgave. Udover de førnævnte er det også muligt at bruge, teglklinker, piksten og græsbelægning.

 

Få professionel hjælp til brolægning i Silkeborg og Skanderborg

Hvis du ikke har mod på at kaste dig ud i at lægge fliserne selv, kan du også kontakte Anlægsgartnerfirmaet ANDREAS, som har mange års erfaring indenfor brolægning, flisebelægning og havearbejde. Få hjælp til belægning af fliser i Silkeborg og Skanderborg og flotte fliser på dit udeareal.