Derfor er hjemmehjælp en god idé

23. juni 2020

Dette indlæg er sponsoreret.

Privat hjemmehjælp er for alle

Der er ingen mennesker, der har de samme behov. Og det kan være svært at erkende – enten for sig selv eller over for ens pårørende – at man har brug for hjælp. Men det handler om at skabe en højere livskvalitet, og det vil med garanti være det hele værd, når man modtager den nødvendige hjælp.

Privat hjemmehjælp til dig selv eller dine pårørende tilbydes overalt i landet, så med fordel kan finde en hjemmehjælp tæt på dig. Hvis din pårørende har svært ved selv at acceptere, at vedkommende har brug for hjælp, kan I med fordel besøge en hjemmehjælp, der tilbyder et gratis opstartsbesøg, hvor man kan forventningsafstemme.

 

Tilkøb af ekstra ydelser højner livskvaliteten

Den store forskel mellem kommunale og private hjemmehjælpere er, at du ved privat hjemmehjælp altid har mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser. Forestil dig f.eks. at din mor eller far altid har elsket at gå en tur, læse avis eller bage til højtider. Det tærer på livskvaliteten, når man ikke længere er i stand til at gøre det, man elsker højt.

Privat hjemmehjælp tilbyder dig at tilkøbe ydelser til den pårørende – unge som gamle – så man ikke går på kompromis med livskvaliteten.

Det kan f.eks. være tilkøb i form af:

  • Klargøring af have/terrasse
  • Hjælp til oprydning af skabe/skuffer
  • Ledsagelse ved indkøb
  • Ledsagelse ved kulturelle oplevelser som f.eks. en tur i biografen, på restaurant, til fest osv.
  • Hjælp til opsætning af hår
  • Og meget mere…

En fantastisk gave at give er en oplevelse, som man ved, at modtageren vil sætte stor pris på. Tilkøb er lig med ekstra forkælelse eller en hjælpende hånd i hverdagen.

 

Kig nærmere på hjemmehjælp

Som sagt kan det være svært at indrømme, at man har brug for hjælp. Det kan være en meget god idé at undersøge nærmere, hvilke tilbud private institutioner tilbyder, da der ofte er bedre tid til pleje og omsorg for den enkelte her.