Bannere til alle formål

1. november 2021

God reklame for få penge

Bannere har mange fordele. En af de største fordele er nok, at det er super god reklame for meget få penge. F.eks. er et banner oplagt til skiltning ved længevarende budskaber, og den store fordel er, at det vil blive set af enormt mange mennesker og klart gøre et indtryk på dem. Find det rigtige banner for dig, så vil du helt klart tiltrække det rette publikum på en omkostningseffektiv måde.

 

Bannere til alle formål

Bannere kan dog også bruges til mere end blot reklame. Alt fra bryllupper til studie- og personalefester eller studenterkørsler giver rig mulighed for opstillingen af et banner. Det er en nem måde at præsentere dit budskab til arrangementet, men det kan sagtens også blot benyttes som pynt eller et velkommensskilt ‒ kun fantasien sætter grænser. Du kan få trykt lige det du ønsker dig på dit banner, med det helt rette design, som du har i tankerne, og ofte vil du både kunne bruge banneret inden- og udendørs. Der findes et banner til ethvert formål!

 

De forskellige typer bannere

Alt afhængigt af hvad banneret skal bruges til, så finders der forskellige typer lavet af forskelligt materiale. De tre mest prototypiske er lavet af enten PVC, Stof eller Mesh. PVC egner sig rigtig godt til udendørs brug, da det tåler til at blive vådt. Det har dog ikke så godt af meget blæst. Stof er typisk nemmere at have med at gøre, da det ikke vejer så meget, og så kan det bruges i mange forskellige sammenhænge og er egentlig nærmest godt til alt. Mesh er er rigtig god udendørs, da vinden bare blæser gennem stoffet. Mesh tåler også både vand og sol. Skal du have designet et reklamebanner i Østjylland, så er 30’eren V/ Geert Højgaard det oplagte valg. Her produceres professionelle specialdesignet bannere i Randers af høj kvalitet, som er et lækkert lokalt valg.