Sådan finder du et vikarservice bureau på Fyn & Østjylland

26. april 2021

Et vikarservice bureau er en organisation, som hjælper både ledige og arbejdspladser ved at matche arbejderne med virksomheder. Ledige kan få midlertidigt arbejde gennem organisationen, og måske vil det midlertidige arbejde kunne føre til fast arbejde i længden. Samtidig er det en hjælp til arbejdspladserne, som kan få hjælp til at finde hurtig arbejdskraft, når der er travlt og brug for flere hænder.

Der findes to forskellige typer af vikarbureauer, herunder offentlige vikarbureauer og private vikarbureauer. Den offentlige vikarservice har til opgave at afhjælpe arbejdsløshed generelt, imens de private vikarservice bureauer ofte er specialiseret inden for en bestemt branche.

Hvad er en vikar?

En vikar er en person, der ikke er ansat på faste ansættelsesvilkår. Man kan eksempelvis være ansat i en virksomhed i en bestemt periode, eller være tilmeldt et vikarbureau, som matcher arbejderen med forskellige arbejdspladser. En vikar har mulighed for at arbejde i forskellige brancher, og man bestemmer selv hvilke brancher, man ønsker at arbejde indenfor.

Som vikar er der visse fordele, herunder:

  • Man bestemmer selv hvor ofte og hvor meget, man ønsker at arbejde
  • Man får erfaring inden for de forskellige brancher
  • Man har mulighed for at få anbefalinger fra de virksomheder, som man er vikar hos
  • Man har mulighed for at udvikle sig og finde ud af, hvilken branche man passer bedst ind i
  • Det er en fleksibel måde at arbejde på

Sådan bliver du tilmeldt et vikarservice bureau

Ønsker du at være vikar, er det bare at tilmelde dig et vikarservice bureau. Find et vikarbureau, som sender vikarer ud i dit nærområde, så du ikke skal til at køre langt. Bor du eksempelvis på Fyn eller i Østjylland, skal du finde et vikarservice bureau på Fyn og Østjylland. De fleste vikarbureauer indkalder til en samtale inden du bliver sendt ud til en virksomhed, så de sikrer sig, at du er en god og relevant vikar. Derefter vil du fungere som aktiv vikar, og så vil du løbende få tilbudt forskelligartede jobs inden for de brancher, som du har valgt.