Tips hvis du skal flytte til eller fra Fyn

4. marts 2022

Hvorfor skal du vælge et flyttefirma?

Der er mange gode grunde til at vælge et flyttefirma, når du skal videre fra din nuværende bolig. Det er altid en ret uoverskuelig proces at skulle pakke hele sit hjem ned og planlægge flyttedagen. Der er mange ting, som skal organiseres og koordineres, og du kan hurtigt gå død i det. Men med et flyttefirma bliver det hele meget nemmere. Du behøver ikke tænke på leje af flyttevogn, og du skal ikke belemre dine venner og familie med alle de tunge kasser. Det vil de helt sikkert sætte stor pris på.

 

Hvor meget skal du selv lave, når du hyrer et flyttefirma?

Din egen arbejdsbyrde afhænger helt af, hvor meget du vælger at betale for. Mange flyttefirmaer tilbyder den gode service, at de pakker dine ting ned for dig mod en ekstra betaling. På den måde slipper du for alt besværet og skal kun tage dig af at pakke ud i dit nye hjem. Du kan også vælge kun at betale for selve flytningen. Du pakker dermed selv dine ejendele ned, men du undgår at slide og slæbe på flyttedagen. Det er jo rart.

 

Mangler du et flyttefirma på Fyn?

Hvis du mangler et flyttefirma på Fyn, kan du tage kontakt til Svendborgs ældste flyttefirma. Firmaet hedder Svendborgs Møbeltransport & Flytteforretning, og det har eksisteret siden 1924. Flyttefirmaet har altså et helt århundredes erfaring bag sig og leverer derfor en eminent service. De sørger for, at du får en god og effektiv flytning, og de prioriterer at have en tæt dialog med kunderne. Du kan dermed være sikker på, at din flytning forløber præcis, som du ønsker det.