Om samarbejde med kantineforpagteren

18. marts 2020

Søger du en kantineforpagter til din arbejdsplads? I så fald bør du, naturligvis, gøre dig en række overvejelser – det ønskes jo altid, at man kan stille sig tilfreds med de arbejdsopgaver, som forpagteren tilbyder! Det er med andre ord ikke altid, at den bedste løsning er at gå med den første og nemmeste løsning, når du vælger din kantineforpagter. Så når du mangler en til kantinedrift, er det nok bedst at vælge en professionel.

 

Hav styr på aftalen

Sørg for at få klarlagt, hvad aftalen helt præcist indebærer, før du indgår i den. Det er vigtigt, du har styr på hvilke rettigheder og forpligtelser, som tillægges forpagtningsaftalen på både kort og lang sigt. På den måde undgås dumme misforståelser eller andet besvær, som aldrig burde forekomme. I forpagtningsaftalen er det blandt andet vigtigt, at du tager stilling til elementer som ophør og opsigelse, afståelsesret, forpagtningsafgifter, depositum og meget mere.

 

Det skal du overveje

Det er ikke alle kantineforpagtere, du kan forvente den samme kvalitet af. Sørg derfor for at find en kantineforpagter, som er serviceminded og har stor erfaring med driften af kantiner. Du vil formentlig også kræve, at din forpagter er i stand til at udvælge og lave sunde retter, som dine medarbejdere vil sætte pris på. Dine medarbejdere sætter pris på god, sund mad i spisepauserne, så hvorfor ikke finde en kantineforpagter, der kan levere dette? Det ville ikke være så tosset endda, hvis maden i kantinen sætter gang i alle smagssanserne for din virksomheds medarbejdere og gæster.

 

Sådan bør jeres samarbejde se ud

For at sikre de bedste mulige madløsninger, er det selvfølgeligt vigtigt med et godt samarbejde med kantineforpagteren – kantineforpagteren skal gerne være fleksibel i forhold til dine ønsker og behov samt være villig til at indgå i et tæt samarbejde. Den gode kantineforpagter har også armene åbne, hvis du skulle have kreative idéer og specielle ønsker eller krav. Det er naturligvis også vigtigt, at din forpagter har mange års erfaring på bagen og derfor råder over de kompetencer, der sikrer de bedste løsninger til dig og din virksomhed. Hos Madværk.dk driver de kantiner for både små såvel som store virksomheder. Deres medarbejdere løser mange typer af opgaver overalt i DK til mange forskellige behov, så du kan med fordel kontakte dem, hvis du søger en professionel samarbejdspartner.

 

Virksomhed: MADVÆRK