Valg af kursuscenter

18. marts 2020

Sådan får du den helt perfekte lokation til dit kursus

Der findes kurser til mange forskellige formål, og derfor kan det være svært at bestemme, hvilken lokation der er den helt rigtige for netop dit kursus. Lokationen spiller en stor rolle for kurset, fordi man ofte bliver inspireret af de omgivelser, man befinder sig i. Men hvordan vælger man den helt rigtige lokation? Det spørgsmål har vi forsøgt at besvare i denne artikel, hvor vi kommer med en top tre over de kursuslokationer, vi finder særligt interessante. Efterfølgende kommer en guide til, hvordan du finder et kursuscenter, der har alt, du skal bruge: mulighed for overnatning, forplejning, udendørsaktiviteter eller måske noget helt fjerde. Læs med her og find den helt rigtige lokation for dit kommende kursus.

 

Top 3 – De mest populære lokaliteter for kurser

Der er klart mange, der booker kursuscentre i storbyerne – naturligvis fordi der er flere beboere her. Vi har derfor undgået kun at vælge kursuscentre i storbyerne. Vi har i stedet udvalgt kursuscentre, som hver især har sine fordele på baggrund af deres geografi.

 

  1. Kurser og møder i højde…

Ved Sky High Meetings i Malmø kan du give dine kursister en oplevelse ved at tage mødet til nye højder – bogstaveligt talt. Kursuscenteret er placeret 179 meter over havet, og derfor opnår du en fantastisk udsigt over havet. Her er der bl.a. personlig betjening, lyse, store lokaler og mulighed for skræddersyede kursusløsninger.

 

  1. Æstetiske og bæredygtige omgivelser…

På Hotel Green Solution House på Bornholm er der lagt vægt på bæredygtighed og æstetik i indretningen. Med smukke omgivelser og en inspirerende indretning er de helt rigtige rammer for et succesfuldt kursus. Bespisningen indebærer selvfølgelig bornholmske lokaliteter, og naturen udenfor døren er med til at fuldende oplevelsen. 

 

  1. Gennemgribende natur og arkitektur…

På Tøystrup Gods ved Ringe på Fyn er der mulighed for at booke det smukkeste gods til kursusafholdelse. Godset har været familieejet i 4 generationer, og der er mange muligheder for forskellige aktiviteter på grunden. Lokationen byder op til kreativ udfoldelse og god mulighed for at udnytte pladsen omkring godset.

 

Find et kursuscenter, der lever op til dine kriterier

Hvis man har specielle ønsker til kursuscenteret, så er det vigtigt, at man finder en lokation, som kan leve op til de specifikke krav. Skal du finde et kursuscenter nationalt, kan det være en stor fordel at skrive dine krav til lokationen op. Er det f.eks. nødvendigt at være tæt på naturen, eller at der er mulighed for den helt store forplejning til dit kursus? Skriv det gerne ned, så du kan foretage en mere fokuseret søgning. Der er nemlig et hav af forskellige kursuscentre nationalt, og derfor kan det være svært at navigere i. For at gøre søgningen lettere har Forlaget Kursuslex ApS skabt en søgemaskine, hvor du nemt kan indtaste dine kriterier til dit kursuscenter og finde den helt rigtige lokation. Her kan du vælge kursuscenter ud fra bl.a. region, overnatning, antal deltagere og meget mere – nemmere bliver det ikke.