Puds vinduer som vinduespudseren

17. september 2020

Dette indlæg er sponsoreret. 

Undgå unødvendigt meget arbejde og puds vinduer som de professionelle

Det lyder måske umiddelbart nemt at pjaske lidt sæbe op på de store vinduer for bagefter at fjerne det med en svaber og lidt vand. Men der er faktisk en hel teknik til det, og det vil vi forklare dig lidt nærmere om.
Mange begår desværre de samme fejl, hvis de selv forsøger at sætte en større vinduespudsning i spil, og det kan være spild af både kræfter og resurser. Derfor kan det være en rigtig god løsning at få hjælp af en professionel vinduespudser, som kommer ud til dit hjem og hjælper dig med lige netop dine vinduesproblemer.

 

Nedenfor er listet de fejl, man som uerfaren typisk begår:

  • Vinduespudsning med alm. vand. ’Normalt’ vand indeholder kalk, salt og mineraler, hvilket godt kan give et halvkedeligt resultat på dine vinduer. Specielt kalkaflejringer er tydelige og helst noget, mans skal være foruden. Det er lidt omstændeligt, men hvis det er muligt, så benyt vand fra en regnvandstønde eller en kondenstørretumbler.
  • Ikke tilstrækkeligt udstyr. Du kan stå nok så længe og ihærdigt vaske vinduer men lige lidt hjælper det, hvis udstyret i sig selv efterlader pletter eller mærker på vinduet. Derfor er en god indvasker, vinduessvaber og viskestykke rigtig vigtigt.
  • Vinduespudsning med traditionelle rengøringsmidler. Tag en miljøvenlig, holdbar og langsigtet beslutning og efterlad ruderne blanke med miljømærkede vaskemidler. Alternativt kan du også mixe en blanding selv indeholdende koldt vand, salmiakspiritus og vaskemiddel, hvilket typisk også er en billigere løsning.
  • Uholdbar teknik. Undgå pletter på vinduet ved at afskrabe vinduet hurtigt i én lang glidende bevægelse, og hvor du sørger for at overlappe tidligere baner.

 

Der er selvfølgelig flere småfejl, som ikke professionelle vinduespudsere kommer til at begå, men ovenstående er en håndfuld af de mest almindelige.

 

Slip for besværet og hyr en professionel

Hvis ikke du gider vente på din regnvandsbeholder bliver fyldt op eller eksperimentere med egen rengøringsopløsning, kan du selvfølgelig altid lette arbejdet og få hjælp af en professionel vinduespudser. På denne måde er du sikret et godt og holdbart resultat uden du behøves sætte dig ind i adskillige teknikker til vinduespudsning, og du kan herved nøjes med at læne dig tilbage og nyde den klare udsigt gennem ruderne efter rengøringen.