11. august 2020

Husk dette, når din virksomhed skal flytte adresse

Erhvervsflytning kan være noget af en mundfuld. En masse mennesker skal involveres, og hvert minut man bruger på flytningen, er tabt arbejdskraft. Derfor skal det ske effektivt!

 

Vær fuldt forsikret

Under en erhvervsflytning er noget, der for alvor kan sænke processen og give alle sure miner, uheld under flytningen. Og hvis man ikke har en forsikring på sit inventar, kan de sure miner hurtigt blive endnu surere. En måde at sikre sig på er at tjekke om det flyttefirma, I på arbejdet tænker at bruge, har fuld forsikring på deres flytning.

 

Kom på arbejde igen hurtigt

Når man siger erhvervsflytning, skal man også meget gerne kunne sige effektiv flytning. Erhvervsflytning kan være et stort skridt at tage for din virksomhed, og timerne, der bruges på det, kan være meget dyre i tabt arbejdskraft, så hvert et sekund tæller. Flyttemænd, der har god erfaring med erhvervsflytninger ved også en del om effektiv flytning. På fagsprog kalder man det typisk for nedetiden, altså den arbejdstid, der bliver påvirket af flytningen. Den nedetid ved professionelle flyttemænd typisk, hvordan de skal gøre så lille som muligt.
For at gøre det ekstra nemt for dig selv, kan du passende tjekke, om flyttefirmaet kan flytte dig til udlandet, hvis det bliver nødvendigt, og om de har viceværtservice, så de blandt andet kan hjælpe med at stille computere op, hvis I ikke lige har en handy man i huset.

Hvis din virksomhed skal flytte adresse, så kan CT Flyt & Service hjælpe dig med alt det praktiske. Erhvervsflytning er deres kernekompetence, og deres erfaring utvivlsom god. Kontakt dem i dag og hør mere om, hvordan de på bedst mulig vis kan hjælpe dig med din erhvervsflytning, uanset hvor i Danmark, du befinder dig.

 

Virksomhed: CT Flyt & Service ApS