Guide til indretningen af badeværelset

17. september 2020

Dette indlæg er sponsoreret. 

Stylingstips til badeværelset

Det kan være meget svært at indrette et badeværelse. Både fordi det oftest er et af de mindste rum i boligen. Men også fordi det kræver særlige møbler og interiør, fordi alt på badeværelset kan kunne tåle damp og fugtige omgivelser. Derfor har vi lavet en lille guide, så du kan få inspiration til indretningen af dit badeværelse.

Badeværelset er også ofte et meget praktisk rum, hvor man nemt skal kunne gøre rent og få adgang til de produkter og remedier, som man bruger i dagligdagen. Betyder det, at badeværelset ikke kan emme af personlighed og stilrent design? Nej, selvfølgelig ikke.

 

Sådan indretter du badeværelset

Hvis du bygger nyt badeværelse, kan du med fordel præge indretningen med f.eks. en særlig håndvask eller et smukt mønster med fliserne. En del af indretningen, som nogle måske overser, er belysningen. Lyset spiller en enormt stor rolle for, hvordan stemningen i rummet tager sig ud. Du kan derfor med fordel vælge en mere kreativ belysning for at pifte badeværelset op.

Dekorative opbevaringsmøbler tilføjer også noget særligt, fordi du både giver et indtryk af opryddelighed og æstetik ved at organisere vatpinde, vatrondeller eller tandbørster på en nydelig måde.

 

Vælg unikke møbler

Du kan også udvælge kunst til væggene, som med garanti vil imponere dine gæster. Har du mod på DIY-projekter, kan du med få midler forvandle rummet. Et tip er også at overveje, hvor meget opbevaring man har brug for. Tag mål af rummet og find det rette badeværelsesmøbel til dig.

Overvej også, hvilket spejl du vil have på toilettet. Hvis du har en livlig indretningsstil, kan du f.eks. vælge flere små spejle i forskellige former. Det vil skabe et sjovt og legende udtryk på badeværelset. Vælg et spejl med karakter, hvis du ønsker at sætte præg på dit badeværelse.