5 råd til at vælge den rigtige ejendomsmægler

20. august 2021

Skal du sælge dit hus, og er du på udkig efter en ejendomsmægler, der skal gøre det muligt? Læs med og få 5 gode råd til, hvordan du vælger den helt rigtige.

 

Gå efter din mavefornemmelse

Det er en stor investering, når man skal ud og vælge ejendomsmægler, og det hele kan ofte gå enormt stærkt, når først man har sat gang i hussalget. Netop derfor er det væsentligt at vælge en ejendomsmægler, der fra start giver dig en god mavefornemmelse, og som du føler dig tryg ved at overlade salget af dit hus til. Det er vigtigt, at du kan føle dig tryg, så du kan have en god og ærlig dialog med din ejendomsmægler om alt, der har med salget af din bolig at gøre.

 

Gode overvejelser, du bør gøre dig

Det kan for mange være utroligt svært at vælge ejendomsmægler, og selvom den klassiske løsning med at lave en liste over fordele og ulemper virker for nogle, kan det for andre blot være med til at skabe endnu større forvirring. Følgende 5 overvejelser peger vi på som værende væsentlige for at kunne afgøre, hvilken ejendomsmægler, du skal vælge.

 

  • Undersøg ejendomsmæglerens omdømme
  • Snak med dit netværk og hør om deres erfaringer
  • Vær opmærksom på ejerforhold og samarbejder hos ejendomsmægleren
  • Tjek, om de er medlem af dansk ejendomsmæglerforening
  • Få ejendomsmægleren til at udspecificere deres tilbud

 

Vælg en lokal ejendomsmægler

Når du skal have solgt din bolig, hvad end det drejer sig om et hus eller en lejlighed, er en lokal ejendomsmægler altid at foretrække, da de har et indgående kendskab til området. Bor du på Midtfyn, kan du fx med fordel benytte en ejendomsmægler i Ringe.