Fordele ved en HR-konsulent

8. februar 2022

Få tid til det, I er gode til

Der er sket en stigning i det administrative arbejde, som lægger en byrde på det øvrige arbejde. Der er mindre tid til det, man som virksomhed og ansat er god til, fordi meget af tiden går med administrativt arbejde. Når tiden går med lønadministration, koordinering af opgaver, rekruttering, stillingsopslag og meget andet, skaber det en ubalance i arbejdet. Det kan blive et problem at prioritere papirarbejdet, fordi tiden kan bruges meget mere produktivt på andre opgaver.
Her kan det være en fordel at bruge HR-konsulenter, der kan varetage alle de papirnussende opgaver, så der er mere tid til alt det andet.

 

Hvem kan få gavn af HR-konsulenter?

Som selvejet daginstitution har I selv ansvaret for, at alt det administrative arbejde udføres, men det betyder ikke, at man ikke outsource det til eksterne virksomheder. I får mere tid til det, I er gode til, ved at benytte eksterne HR-konsulenter, og kan bruge tiden på børnene i institutionen i stedet for at sidde på kontoret. HR-konsulenter er specialiserede i at sidde og lave kontorarbejde og brænder for human ressource arbejde. Med eksterne konsulenter har I som selvejet daginstitution mulighed for et fleksibelt arbejde, hvor konsulenterne kan hjælpe til, når opgaverne stabler sig op på skrivebordet.

 

HR-konsulenter på Fyn

Lige fra start, vil I opleve den forskel, der er i hverdagen, når I får HR-konsulenter til at hjælpe med arbejdet. Der bliver mere tid til børnene og mere tid til at være nærværende.
Landsorganisationen Danske Daginstitutioner kan hjælpe med det administrative arbejde, da HR-konsulenterne udfører arbejde på hele Fyn og i Allerød. Her er der rig mulighed for at lave et personligt samarbejde, hvor det administrative arbejde udføres, hvor der er behov for det. Det kan være med jobopslag, udarbejdelse af personalehåndbog eller kurser. Kontakt Landsorganisationen Danske Daginstitutioner og hør mere om det samarbejde, som kan give jer mere tid til det, I er gode til.