Har du tabt din mobil?

9. marts 2021

Hvis du er indehaver af en smartphone, kender du med overvejende sandsynlighed til problemet, at telefonen har en tendens til at gå i stykker, når man mindst ønsker og venter det. I dag har de fleste af os telefonen på os uafbrudt og det er ikke altid, at den bliver behandlet lige pænt.

 

Hvis uheldet er ude for dig, og du på uheldig vis har fået ødeligt din telefon, kan Just In Case Svendborg hjælpe dig med din mobilreparation. Om end der er tale om en ødelagt skærm, fugt- eller vandskade eller ødelagt batteri, har virksomheden kompetencerne til at hjælpe dig med opgaven.

 

Dette skal du vide, inden du afleverer din mobil til reparation

 

Det første gode råd inden du sender din mobil til reparation, er at tage back-up af alt, du har på den, da data i mange tilfælde vil blive slettet under reparationen.

 

Derudover er det også vigtigt at huske at fjerne koder på din enhed. Hvis du er ejer af en Iphone, der det vigtigt at slå Find My Iphone fra, da der ikke kan repareres på en telefon, hvor Find My Iphone er slået til.

 

Hvis fejlen på din enhed ikke er konstant, må du ikke nulstille telefonen, før den indsendes. Når teknikeren skal foretage en fejlsøgning, skal han bruge nogle logfiler for at diagnosticere, hvor problemet er, hvilke forvinder, hvis du nulstiller den.

 

Du skal også være opmærksom på, at flænger i skærm, bagside, kamera eller homeknap kan forhindre reparation på reklamationsretten. Dette hænger sammen med, at man stort set altid skal pille disse dele af for at undersøge telefonen. Hvis ikke delene er intakte, kan teknikeren ikke sætte dem på igen efter reparationen, hvilket vil føre til, at enheden vil være i dårligere stand, end da du sendte den ind.

 

Få kyndig hjælp til reparation

 

Hvis du skal have din telefon, tablet eller computer repareret, skal du blot kontakte Just In Case Svendborg, der kan hjælpe dig med dette. Virksomheden reparerer alt fra Apple til Huawei, og du er herved sikret, at din enhed bliver lavet af kompetente fagfolk.