Få efterisoleret din bolig

29. april 2022

Hvor i ens hus, bliver der oftest efterisoleret?

Hvis du oplever, at varmen hurtigt forsvinder i din bolig, eller at det er svært at varme alle rum op, så kan det være, at din bolig trænger til at blive efterisoleret. Du kan efterisolere overalt i hjemmet. Dog bør du altid starte med at efterisolere på loftet, da der er lavet beregninger, der viser, at loftet er ansvarligt for 30% af det samlede varmetab gennem taget. Andre typiske steder at efterisolere kan være ved skråvægge, i skumrum og -gulv, kældervægge (udvendigt), tagkonstruktioner, i tekniske installationer eller i gulvet.

 

8 ting du ikke må gøre, når du efterisolerer

  1. Det er vigtigt, at du ikke bruger våd eller fugtig isolering.
  2. Du må ikke efterisolere foran ventilationshuller.
  3. Pas på med at sjuske med efterisoleringen ved spær, vandrør og samlinger
  4. Glem ikke at have luft under gangbroen
  5. Husk at efterisolere gangbroen
  6. Isoler ikke oven på en utæt dampspærre
  7. Brug en beskyttelsesdragt med hætte, når du efterisolerer
  8. Gå ikke selv i gang med at efterisolere, hvis du er i tvivl.

 

Fordelene ved at efterisolere

Der er mange fordele at hente ved at efterisolere din bolig. Din investering vil nemlig hurtigt være tjent hjem bare på varmeregningen, da isoleringen gør det meget billigere for dig at varme dit hus op. Hermed får du også et langt bedre indeklima, som vil gavne alle familiens medlemmer, og du kan fortsætte med at spare penge mange år frem, på din investering i efterisolering.

 

Skal dit hus efterisoleres på Fyn, så kontakt Breinholm Isolering og få et skarpt tilbud.

Breinholm Isolering er eksperter i efterisolering på Fyn, og de kan med garanti også efterisolere din bolig. Her får du efterisolering på Fyn i høj kvalitet og et arbejde, der vil holde i rigtig mange år.