5 gadgets du kan nørde

2. december 2020

Det er cool at være nørd

Det er faktisk ikke helt skidt at nørde lidt - det betyder bare, at man er passioneret omkring noget og kan fordybe sig i det, man synes er sjovt. Mange elsker at game, og andre elsker at nørde vin, øl, mad, værktøj eller sko.

 

5 gadgets du ikke må gå glip af

Med al den teknologi, der omkranser os i dag, så er der næsten ingen grænser for, hvad man kan nørde. Vi har gjort vores bedste for at komme med nogle idéer til gadgets for mænd lige her.

 

  1. Smartwatch: uret, der kan lidt mere end sædvandligt. Her kan du rigtig nørde og bruge timer på at teste alle dets funktioner.

 

  1. Fjernstyret bil: Der findes så mange slags fjernstyrede biler, og de hitter hos både børn og voksne! Du kan fx få en fjernstyret monstertruck, en fjernstyret gummiged eller en fjernstyret racerbil - nogle er endda vandtætte. Tag et kig hos RC Kongen, som er ekspert i fjernstyrede biler.

 

  1. Robotplæneklipper: Har du brug for mere tid til dig selv? Robotplæneklipperen sparer dig for tid, så du kan koncentrere dig om de andre fede gadgets - genialt.

 

  1. Smart LED-pære: Med en smart LED-pære, kan du tænde og slukke for lyset samt justere farverne direkte fra telefonen.

 

  1. Donut-maker: Måske du har set dem før, men hvorfor ikke lave dine egne donuts derhjemme? Du kan lave helt op til 7 donuts pr. gang.

 

 

Gå aldrig ned på gadgets

Gadgets gør livet lidt sjovere, og derfor gør det vel ikke så meget at have rigeligt af dem i hjemmet. Du kan finde mange sjove gadgets på nettet, så det er bare at komme i gang på tasterne - det du mangler, findes nok et sted derude. Gadgets, hvad end de skal bruges til madlavning, rengøring eller underholdning, er jo en oplagt gaveidé til dig selv, dit barn, naboen eller vennerne!