Planter

Seneste artikler

Forberedelse af anlægsopgaver

Nedgravning af slanger, afrømning af muld eller anlæg af en græsplæne - anlægsopgaver kan være ganske forskellige. Uanset omfanget af din forestående opgave, bør du dog være ganske grundig i din forberedelse, hvilket også inkluderer at tage de rette sikkerhedsforhold. Her finder du en guide til, hvordan du griber anlægsarbejde bedst an.   Gør dit...

5 planter til kontoret eller hjemmet

Planter kan gøre meget for at give hjemmet eller kontoret lidt liv. Planter kan være med til at udstråle karakter og personlighed. Visse planter er nemme at passe, mens andre kan være svære. Planter er med til at give et sundt indeklima, og puster liv i omgivelserne. Det har både effekt på humøret, men hjælper også til at rense luften. Planter kan...


Planteservice til virksomheden giver liv og god stemning

En arbejdsplads uden et godt indeklima og et grønt plantemiljø kan hurtigt blive trist og kedeligt. Derfor bruger flere og flere virksomheder planteservice, som giver arbejdspladsen en markant grøn opgradering, der påvirker medarbejders trivsel og velvære. Bloggen giver dig et overblik over de muligheder du har for at påvirke kontoret med et grønt pift. Samtidig bringer siden dig også artikler og indlæg.

   

Giv din virksomhed et nøk op med indretning af det grønne hjørne

Indretning af din virksomhed, hvor du inkorporerer grønne elementer så som potteplanter, små træer eller en grøn og levende væg vil uden tvivl give din arbejdsplads en god energi, skabe mere trivsel og en rar og naturlig æstetik. En grøn virksomhedsindretning giver et godt indtryk for kunder, som besøger dit arbejde, og skaber rolige og naturlige omgivelser.

 

Du får inspiration og vejledning fra plantespecialister

Vi har samlet en række artikler og indlæg fra professionelle inden for branchen, som deler ud af deres erfaringer samt tips og tricks til, hvordan du kan bruge planter og det grønne til positiv forandring på din arbejdsplads. Mangler din virksomhed lidt ekstra pynt til indretningen, så kan det være en god idé, at gøre brug af en planteservice eller køber planter fra din lokale planteskole. En planteservice kan være en god idé til dig, som gerne vil have fuld service med fragt, påsætning og pasning. Et besøg og indkøb os en planteskole er for den mindre virksomhed, som selv vil stå for placering og pasning af planterne.

Andre erhvervsområder