Madindustri

Seneste artikler

Om samarbejde med kantineforpagteren

Søger du en kantineforpagter til din arbejdsplads? I så fald bør du, naturligvis, gøre dig en række overvejelser – det ønskes jo altid, at man kan stille sig tilfreds med de arbejdsopgaver, som forpagteren tilbyder! Det er med andre ord ikke altid, at den bedste løsning er at gå med den første og nemmeste løsning, når du vælger din kantineforpagter...

Dansk kød i Japan: Frihandelsaftale 2018

Skrevet af Camilla Struck I september 2018 tog miljø- og fødevareminister, Jakob Elleman-Jensen, til Japan for at snakke om den nye frihandelsaftale. Denne aftale er imellem EU og Japan, som meget basalt sagt går ud på, at de nuværende toldbarrierer på blandt andet forarbejdet kød på sigt vil blive fjernet. På den måde kan Danmark fremover eksporte...


Restauranter, caféer og byliv til din virksomhed

Enhver virksomhed får på et tidspunkt brug for en god restaurant, en dejlig café, madlevering til julefrokosten, en bar til fyraftenen eller en frokostordning til arbejdspladsen. Derfor giver den blog dig et overblik over dine muligheder og en lang række løsninger og værktøjer, så du nemt kan træffe de bedste og billigste beslutninger. Der findes naturligvis et hav af muligheder, når det kommer til valg af bar eller restaurant til dit firmaevent, men her på siden får du en oversigt, så du ikke går galt i byen. 

 

Alle nyheder til dig i restaurationsbranchen

Er du selv en del af restaurationsbranchen, enten som kok, cater, konditor, producent, forhandler eller noget helt andet? Så har denne blog samlet de mest essentielle nyheder inden for din branche, så du kan holde dig opdateret med det seneste nyt i dit arbejdsområde. Det er vigtigt at holde sig ajourført inden for sin egen branche, og derfor er dette bloggen til dig, der er inden for madindustrien.

 

Kager og rundstykker – fokus på bager og konditor

Har du brug for en konditor til et 25-års jubilæum eller mangler du en bager til at levere morgenbrød til kontoret? Så giver bloggen dig et overblik, så du kan vælge den rigtige bager og konditor til din virksomheds behov, hvad angår både produkt, pris og kvalitet. Er du selv inden for området, så giver vi dig nyheder og vigtig information om, hvad der rører sig i fagområdet.

Andre erhvervsområder