Livsstil

Seneste artikler

Derfor skal du rejse til Kroatien

Dette indlæg er sponsoreret. Kroatien er et rejsevenligt land, som gemmer på en masse historie og kultur Mangler du en pause, og har du lyst til at flygte fra en travl hverdag? Så er Kroatien et rigtig godt bud på din destination. Landet byder nemlig på et hav af feriemuligheder, så du på bedst mulig vis kan koble fra, slappe af eller få en på ople...

Sundhed og sund mad

Livsstil handler i høj grad om de råvarer og madretter, som man fylder sin krop med i dagligdagen. Der findes tonsvis af information om sund mad og sunde madopskrifter, men det er stadig svært at finde en platform, hvor professioneller inden for branchen giver deres besyv på nye tiltag og ny forskning på området. I samarbejde med fagfolk fra ernæringsbranchen, har bloggen fokus på opskrifter, tips og tricks til at indtage sund mad i hverdagen samt de seneste nyheder inden for området ti l den professionelle og til den interesserede.

 

At rejse er at leve – forretningsrejser og den velfortjente ferie

Mange ser frem til en ferie som en kontrast og en belønning for det hårde arbejde, som man ligger i sit arbejde ti dagligt. Derfor er ferien også svær at vælge, fordi man måske gerne vil have afslapning, kulturelle oplevelser, adventure eller noget helt fjerde. Der findes i dag et hav af muligheder, når ferien skal vælges, hvor både pris og destination er altafgørende. Det samme er gældende for forretningsrejsen, hvor mulighederne for booking af fly og hotel hos et agentur kan være svært at gennemskue. Du får her på bloggen vejledning og gode råd med på vejen, når ferien eller forretningsrejsen skal planlægges.

 

Elektronik og den digitale verden

Vi lever i den digitale tidsalder, hvor elektroniske apparater og det online liv bliver større og mere omfattende. Derved indtager elektronik gradvist en større del af vores liv og vores livsstil. Vi bruger meget tid online, på sociale medier og på mobilen eller tabletten. Derfor er det også vigtigt at følge med i den udvikling som den digitale verden gennemgår, da det påvirker vores hverdag og vores interaktion med elektronikken. Bloggen giver dig indblik i de vigtigste nyheder inden for brancher, der arbejder med elektronik og det digitale, herunder online markedsføring, IT udvikling, sociale medier, kommunikation og IT producenter.