Bilbranchen

Seneste artikler

Hvornår skal man købe en elbil?

Regeringen har planer om et tilskud på 50.000 kroner per elbil helt frem til 2021. Regeringen har i sinde at øge salget af elbiler i Danmark fra 1.000 til 3.000 om året. Efter der kom en højere afgift på elbiler i Danmark, stoppede meget af salget i Danmark. Derfor bliver det spændende at se, om der kommer flere elbiler på de danske veje, hvis rege...

Bloggen samler det vigtigste om bilkøb, leje og leasing – både privat og til erhverv

Bloggen har samlet alt, hvad der rører sig på bilområdet, både inden for køb og leje af nye og brugte biler. Bilbranchen er i konstant udvikling, og der kommer hvert år nye modeller og nye måde at leje, lease og købe bil på – både til privaten og til arbejdet. Det kan være svært at skabe sig et overblik over mulighederne og markedet, så derfor har siden skabt en indgang til dig, der vil vide mere om bilen til dit erhverv og til privaten.

 

Undgå at blive taget ved næsen med bilreparationer på autoværkstedet

Bilen kan gå i stå eller have brug for reparationer på et hvilket som helst tidspunkt i bilens levetid. Det er altid en irriterende omkostning, der både koster tid og penge. Derudover kan markedet være svært at overskue, da priser og kvalitet kan variere meget på diverse hjemmesider og autoværksteder. Bloggen giver dig indsigt i branchenyheder samt råd og guides fra professionelle inden for branchen, så du ikke bliver snydt, når bilen skal på autoværksted.

 

Hold dig opdateret med de vigtigste nyheder og guides

Er du på udkig efter brugte biler eller vil du måske hellere have en ny bil? Valgmulighederne er mange, og beslutningen kan være svær at træffe. Siden her giver dig overblik og indsigt i de mest centrale elementer, du skal være på udkig efter, når det kommer til bilvalg. Derudover får du de vigtigste nyheder inden for bilbranchen, så du er opdateres med de nyeste trends, lovgivninger og tiltag.

Andre erhvervsområder