Derfor skal du rejse til Kroatien

20. august 2020

Dette indlæg er sponsoreret.

Kroatien er et rejsevenligt land, som gemmer på en masse historie og kultur

Mangler du en pause, og har du lyst til at flygte fra en travl hverdag? Så er Kroatien et rigtig godt bud på din destination. Landet byder nemlig på et hav af feriemuligheder, så du på bedst mulig vis kan koble fra, slappe af eller få en på opleveren. Det er helt op til dig, hvilken ferietype du er til – der er mulighed for det hele. Derfor er Kroatien et rejsevenligt land. Tag på ferie i Kroatien og oplev smukke Balkan. Læs videre her for at få endnu mere at vide om, hvorfor din næste ferie skal gå til Kroatien.

 

Smukke kyster og historiske byer

Kroatien kan tilbyde mange ferievarianter. Endda så mange at det kan være svært at finde rundt i. Derfor har vi samlet de bedste destinationer og attraktioner i landet, for at give et overblik over, hvad du skal opleve på din ferie.

Først og fremmest byder rejsevenlige Kroatien både på en ufattelig smuk kyststrækning, der er omkranset af det smukkeste blå hav og flotte klipper på land. Her er der rig mulighed for at udfolde din indre vandhund eller strandløve. Men Kroatien er meget andet end hav og kyster. Landet er også spækket med flotte gamle byer, der er præget af hyggelige gader, søde caféer, lækker mad og kulturelle aktiviteter.

Seværdige byer er blandt andre:

  • Zagreb
  • Dubrovnik
  • Split
  • Zadar
  • Og mange flere.

De har alle storslåede historier bag sig, der viser sig gennem antikke bygninger og spændende kultur. Dette giver en helt speciel stemning. Både Split og Dubrovnik er desuden på UNESCOs liste over attraktioner. Det samme gælder Plitvice Nationalpark, der med sine flotte koralblå søer og mange vandfald er et must at se, når du besøger Kroatien.

 

Rejs med hele familien

Udover at være rejsevenlig, kan Kroatien også beskrives som et børnevenligt land. Du kan med ro i maven rejse dertil med din familie og nyde en dejlig oplevelse sammen med dem. Et særligt godt område for familier er halvøen Istrien, der befinder sig i den nordvestlige del af landet. Her kan især kysten fremhæves, da den er hjem for et væld af aktiviteter for folk i alle aldre, både til lands og til vands. Samtidig kan du nemt finde børnevenlige hoteller og strande, så du uden problemer kan få en skøn ferie med hele din familie.

 

Rejsemuligheder for enhver

Det rejsevenlige Kroatien har altså en hel del at byde på. Der er seværdigheder til enhver form for ferie. Hvad end du ønsker en afslappet badeferie, en udforskende storbyferie eller en eventyrlig aktiv ferie. Så finder du det i Kroatien. De smukke byer og kyster har vi allerede nævnt, men du skal ikke snydes for at høre om deres tilbud til dig, der elsker at være aktiv. Især naturen og nationalparkerne i områderne Istrien og Dalmatien kan nemlig udforskes både på vandreture, på mountainbike eller til hest.

Så uanset hvilken ferietype du søger, så venter Kroatien på dig!