Gode råd ved brug af akrylduge

20. august 2020

Dette indlæg er sponsoreret. 

Udnyt de mange fordele ved en akryldug

Akrylduge er enormt fordelagtige både at bruge for den lille familie med små børn, hvor der under måltiderne ofte er noget, der hverken rammer mund eller tallerken, men en akryldug er også enormt smart at bruge, hvis man bare gerne vil have en dug, der hurtigt kan tørres af, når man er på vej ud ad døren. Dertil beskytter den dit spisebord for vand, fedt og madrester og holder bordet pænt i længere tid.

En akryldug er nemlig enormt nem at tørre af, så der vil aldrig være indgroede pletter eller krummer liggende på dugen, og du behøver hverken at skrubbe eller skure med diverse rengøringsmidler for at pletfjerne. En akryldug er ovenikøbet også vandtæt, så du behøver ikke bekymre dig om at skulle have en plasticdug til at ligge neden under for at beskytte bordet, hvis nu der skulle blive spildt eller væltet et glas vand. Skulle din akryldug være blevet beskidt, kan den såmænd også gå i vaskemaskinen og blive så god som ny og klar til nyt brug.

 

Sådan bruger og plejer du din akryldug

En akryldug kan både anvendes inde på spisebordet og ude på terrassen, og selvom den kan klare vind og vejr, er der alligevel et par tips til, hvordan du plejer din akryldug bedst. Det er vigtigt altid at bruge din dug med akrylsiden opad, og at eventuelle pletter tørres af hurtigt og gerne inden for en halv time. Vask din akryldug på 30 eller 40 grader, men undgå centrifugering og tørretumbler for bedst at holde på akrylbelægningen. Det er også muligt at stryge din akryldug, her er det bare vigtigt, at den stryges på bagsiden og på højest 150 grader.

 

Hvor køber du din akryldug?

Måske du ikke lige forestiller dig, at en akryldug er til at finde i alle isenkræmmere og indkøbscentre, og selvom de nok kan findes i de fleste, kan det dog også være forvirrende at skulle finde frem til den perfekte dug blandt kaffekander og stegepander. Derfor er der en nemmere løsning! Find et stort udvalg af akrylduge hos Voksdugen.dk og få et overblik over de mange forskellige modeller og designs. Så kan du i ro og mag finde din nye akryldug.