Disse tandpastaer bør du børste tænder med

1. november 2021

Rikke Skov, der er ejer af parfumeriet Anabé, har stor passion for nicheparfumer og skønhedsprodukter. Udover at have nichedufte på hylderne, sælger hun tandpastaer, som ifølge Rikke Skov er de mest kompromisløse på markedet. Hun udtaler endda, at man kan blive en smule lykkeligere af at børste tænder med dem, så måske du bør tjekke dem nærmere ud?

 

Økologisk, bæredygtig og velsmagende tandpasta

En af de tandpastaer, som Rikke Skov nærmere bestemt referer til, drejer sig om LEBON.

Tandpastaen er lavet af det franske par, Stephanie og Richard, der er henholdsvis kunsthistoriker og farmaceut. LEBON er udelukkende et naturligt, økologisk og bæredygtigt produkt. Produktets naturlige og økologiske ingredienser tiltrækker en bred vifte af kunder, som søger den unikke sanse- og smagsoplevelse – og ja, det kan altså sagtens lade sig gøre at få den, selv når du børster tænder!

LEBON er, udover sin bæredygtige produktion, nytænkende i form af unikke og eksklusive emballager. Produktets emballagemateriale er fremstillet af bæredygtige træfibre og genanvendeligt aluminium. Tandpastaen indeholder desuden grøn te og økologisk aloe vera, som har til formål at undgå bakterievækst, plak og huller, mens dens sunde ingredienser også beskytter dit tandkød. LEBON-produktet fås i forskellige smage, som alle er udviklet af parfumører, der er meget anerkendte og i allerhøjeste grad har styr på det, de laver.

 

Design udviklet af talentfuld Art Director og Designer

Udover LEBON-produktets naturlige og bæredygtige indhold, er selv designet studeret ned til mindste detalje. Den talentfulde Art Director og Designer, Christophe Remy, har udviklet produktets design. Christophe Remy er meget anerkendt og har tidligere blandt andet været involveret i Haude Couture og Mode.

 

Prøv fx Sweet Extravagance eller Rhytm is Love

For den unikke smagsoplevelse kan LEBON-produktet blandt andet fås i smagen Sweet Extravagance. Smagen bærer præg af blandt andet rose og orangeblomst, mens den også har et strejf af mynte.

Rythm is Love-udgaven af LEBON har smag af yuzu, ylang-ylang. Den indeholder ligesom Sweet Extravagance også et tvist af mint. Ylang-ylang-blomsten bliver af mange beskrevet som værende blomsten over alle andre, og det er bestemt også næsten vanedannende at forsøge sig med blomstens eksotiske og cremede smag i Rythm is Love.

 

LEBON er både fransk, fint og følsomt, så tøv endelig ikke med at give tandpastaen et skud frem for de mærker, som du så godt kender til! Det kan jo være, du efter brugen af LEBON vil vove at påstå, du bliver en smule lykkeligere af at børste tænder med produktet – ligesom Rikke Skov.