Webshops du skal kende

17. september 2020

9 webshops du skal kende til

Vil du have mulighed for at shoppe tøj fra hele verden fra din egen sofa? Nethandel bliver mere og mere populært, men det kan være en stor opgave at have overblik over de mange netbutikker.

Her er en oversigt over nogle af de bedste webshops, som bestemt er et (eller flere) besøg værd, og hos disse forhandlere kan du finde tøj til både mænd og kvinder. Nogle af dem kender du nok, men måske er din nye yndlings-hjemmeside iblandt?

 

3 webshops med STORT udvalg

Denne sektion er til dig, der vil have meget at vælge imellem og ikke nødvendigvis vil betale en bondegård for dit tøj. I deres udvalg finder du både tøj, sko og tilbehør til både mænd, kvinder og børn. De har tøj til hverdag, særlige anledninger og sportstøj. Med andre ord, er disse hjemmesider et one-stop-shop-all:

 

Du kan helt sikkert finde noget for dig på Zalando, som har Europas største udvalg af tøj og sko. Vil du gøre et kup, kan du med fordel shoppe rundt i deres outlet, der jævnligt opdateres med nye varer. Du kan desuden forvente hurtig levering og god service.

Også hos Boozt kan du vælge mellem et bredt sortiment af tøj og sko til både mænd, kvinder og børn. De fører nogle af de mest kendte mærker fra både Danmark og ude i verden.

Sidst men ikke mindst finder du i denne kategori Asos. På denne side finder du et kæmpe udvalg for både mænd og kvinder. De har alt fra Nike til Hugo Boss, og du kan desuden købe deres eget mærke også. Browse også igennem deres Marketplace, hvor du kan erhverve dig prisvenligt tøj, som din nabo ikke også dukker op i.

 

3 webshops til den luksus-glade shopper

Balenciaga, Fendi, Prada eller Gucci? Er du glad for designs fra nogle af de mest anerkendte og berygtede modehuse i verden, kan du med fordel browse igennem disse sider:

Luisaviaroma har et udvalg, der byder på noget for alle stiltyper. Deres shop bærer i den grad præg af deres indgroede forhold til god kvalitet og stor viden omkring de forskellige produkter. Derfor kan du også holde øje med deres sektion ‘New Talents’, som giver dig mulighed for at finde de nyeste navne og tendenser som den første i venneflokken.

Er du på udkig efter en ekstraordinær webshopping-oplevelse, kan du meget vel få den hos hos Net-a-Porter for kvinder og Mr. Porter for mænd. Deres udvalg er særdeles spændende, og du kan finde både sko, smykker, tasker og tilbehør samt meget andet. Med en pakke herfra leveres luksusoplevelsen til din dør.

Både mænd og kvinder kan ligeledes shoppe fra en række kendte designere hos Farfetch. Deres udvalg består altid af de mest kendte designstykker fra modehusene, og du kan helt sikkert finde dét, du bare ikke kan leve uden, her.

 

1 til hende og 1 til ham

Lækre sko, tasker og tøj - MYTHERESA  har alt det, man skal bruge for at være med på tidens tendenser. Her kan kvinder finde en række af tidens største mærker, og det er bestemt et besøg værd. Med mærker som Balmain, Isabel Marant og Chloé kan du helt sikker finde noget til din ønskeliste (eller shoppingliste).

Modebevidste mænd kan fylde hele klædeskabet med tøj, sko og tilbehør fra END. De fører både mærker til den klassiske og tidsløse stil som Thom Browne, Lanvin og Moncler samt nyere og spændende internationale brands som Aimé Leon Dore, 424 og Ader error. Hold desuden øje med deres sneaker-releases!

 

Del din tøjglæde med andre

En af tidens helt store tendenser er genbrug. Også modeverdenen tager imod trenden, som ikke blot bidrager til mindre CO2-aftryk fra tøjbranchen, men også giver dig mulighed for at købe billigere tøj eller designs fra udgåede kollektioner. Danskernes foretrukne online bazar til køb og salg af tøj imellem privatpersoner er Trendsales. Platformen gør det nemt at snævre sig ind på det tøj, der passer aller bedst til dig.

 

Har du handlet fra én eller flere af butikkerne på denne side, kan du med fordel sælge det igen, når du er færdig med at bruge det. På den måde bidrager du til en mere miljøvenlig tilgang til forbruget af tøj. Og så er der mulighed for, at du kan give den næste ejer samme glæde, som du selv har haft :-)